Deniz59 ANNE İÇİN 2 adet pijama takımı 1 adet gecelik elbise Depend Göğüs ucu kremi Göğüs koruyucu Göğüs pedi 3 adet külot Emzirme sütyeni Emzirme atleti Terlik daha eksik varmı acaba kızlar
Mom8237 Deniz59 1 gecelik 1 pijama takımı depend 2 paket (suyum geldiği için) kullandım çorap ve hırka da mutlaka koyun
leylasmomm Diş fırçası/diş macunu Sıcak su torbası(herkes ısrarla al yanına dedi küçük boy aldım bi tane) Havlu Şampuan/nemlendirici/yüz yıkama jeli falan koydum ben seyehat boy kutulardan almıştım. Duş alırsam lazım olur kullanmasam da çok yer kaplamıyor zaten 😊 Tarak ve toka da koydum Kalanlar sizin listenizle aynı
Mom54544 Deniz59 Corap patik yelek ben kendime yüz havlusu ve bide kağıt havlu koydum ne olur ne olmaz hastaneye güvenemiyorum vc bile zorda olduğumda giriyorum ozaman napicam bilmiyorum😁🤭
Eligulu Mom54544 Yaa bende öyleyim hele duş alanlar nasıl alıyor ya şimdiden midem bulanıyor tuvaletinden vs hastanenin Allah yardımcımız olsun 🤮
Mom54544 Eligulu şaşırıyorum zaten ben özel hastane de laparoskopi oldum orda bile çok zor girdim vc ye kendime ait tek kişilik oda olmasına ragmen Almayi düşünmüyorum eğer çok uzun süre kalmazsam şayet 😁
Havvamu Çöp torbası kirli vb koymak için 👍🏻anneye rezene cayi hurma kuru incir vb bende çanta hazırlıyorum bunlar not almışım bide Meryem Ana otu var inu da aldim sanci oluncasuya koyup goturcem bir böyle yogurt kabu gibi bişeye
Bebiscann Deniz59 kirliler için poşet, toka tarak makyaj yapmak isterseniz makyaj malzemesi, göğüs pompası, kağıt havlu, çatal kaşık bardak koydum ben