Deniz59 Dilaraeslem benimde bugün öyle oldu ilk defa ölü gibiyim resmen çok halsizim hiçbişey yapasım yok yapmıyorum da zaten zorla yemek yiyorum ☹️
gozdekrks Dilaraeslem bi kan değerlerimize baktirmanizda fayda var gibi sarılık vs allah korusun olmasın. Vitamin ve kan değerlerimize baktırın.
llFatma Dilaraeslem ilk 4 ay ben öyleydim ya yastigimla geziyordum evde panda gibi hissediyordum kendimi. Uyanıyorum 2 saat sonra yine uykum geliyordu
Dilaraeslem Deniz59 dünden çorba yapmıştım onu içtim kemiklerim tutmuyor kafamı kaldıramıyorum cidden aralıksız uyuyabilirim
Smyye97 Bende 35. haftama girdim 3 gündür gündüzleri baygın gibi yatıyorum sabahtan akşama kadar ayılamıyorum 🤷♀️
Dilaraeslem llFatma inanırmısın 2 saat sürmüyor uyanıyorum yatakta elime telefonu alıp bakamıyorum yine uykum geliyo
Kykcirem Dilaraeslem İlk zamanlar ve şimdi🤦♀️ 34. Haftamda itibaren ayakta kalmakta zorluk çekmeye başladım baya ağırlaştım, bel ağrılarım arttı bakalım hayırlısı nasıl olacak? Şu an 35. Haftamdayım.
Zeyyyn Dilaraeslem bende 1 2 hafta öyleydim 36 haftadayım o uyku hali geçmeye başladı artık buldum heryerde uyurdum 🤣
aslanreis Dilaraeslem ağırlaşıyorsunuz artık ondanda olabilir belki vitamin eksikliğide olabilir danışın doktorunuza belki kan değerlerinize bakar bu haftalarda bebek hızlı büyüdügü icin sömürmüş olabilir ☺️