Aybuss Benim kardeşim 32 haftalık doğdu şimdi kocaman adam 1.80 boyunda iri yapılı 🙂 Gönlünü ferah tut canım. Annem çok ağladı gelişmeyecek diye, şimdi kocaman adam oldu 😍
Canselyaren Tugbamete Sağlıkla gelsin inşallah 😊 bnde şuan degisirmi diye düşünüyorum iki doktorda erkek dedi bklm degismesse 😃😊
Tugbamete Canselyaren amin canım çok sağol valla artık değişir değişmez konusunda bişe diyemiyorum her kontrolde başka bir sürpriz yaşıyoruz biz 🙈☺️
Bilgeee58 Tugbamete bende de tek taraflı çentik var 35+1 oldum kilo alımı zaten 30 den sonra fark ediyor sıkı takipteyim artık bebeğimin kilosu düşük ama doğduktan sonra en son baktığım şey kilo dedi doktorum bende çok ağladım üzüldüm hamileliğimi yaşayamadım bu zamana kadar geldik şükür ayrıca sizin haftanız erken geçme ihtimali çok yüksek
Tugbamete Bilgeee58 sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil bi şekil alır doğduktan sonra benim 2 damarda çentik var geçme durumu imkansız gibi görünüyor Rabbim büyük vardır bi bildği sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏🏻
Tugbamete Fatmakara97 20+4 te 327 gr dı detaylıya bakan doktor normal sıkma canını dedi ama burda o haftalarda hep 360 380 400 o civarları yazmışlar azıcık kafaya takmadım değil
esmerrmm Tugbamete düşük cikmis dusuk cikmasi iyi doktorlar düşük cik.asinda sakinca gormuyor yeterki yuksek cikmasin 13.8 veya 14 cikarsa acile gitmelisin . Benimde hep 10.5 cikiyor . Ben bir kagida yapiyoruz hepsini muayneye gidince doktora gosteriyorum . Bide ilaci ben aksam yemeginden sonra iciyordum . Demekki sana sabah onerilmis oyle devam edersin saglikla al kucagina 😊
Tugbamete esmerrmm anladım canım bende sabah akşam ölçülüp not alıcam hep eczacı sabah demiş ama doktoruma tekrar danıştım akşam al dedi oda gece yatmadan içtim hemen bitane birde kontrollere ne sıklıkta gidiyorsunuz biz normalde ayda bir gidiyoruz ama bu durumdan dolayı sıklaştırmak gerekiyor mu acaba
Fatmakara97 Tugbamete hiç sıkıntı yok bence protein ağırlıklı beslen bidahakine gittiğinde farkı görürsün 🥰
esmerrmm Tugbamete benim hiç sıklaştirmadilar devlet hastanesine gidiyorum. Ama son iki haftam kaldigi icin haftada bir cagriyorlar onun haricinde ayda bir gidiyordum simdiye kadar. Ama sen yinede doktoruna bi daniş sen söyle bazen soylemeyi unutuyorlar
Tugbamete Bilgeee58 yaa ay moral oldunuz bana gerçekten 1 i düzelsin ona bile razıyım ben yeterki güzel beslensin miniğim ☺️🙏🏻
Tugbamete esmerrmm anladım çok teşekkür ediyorum dönüşleriniz için inanın post açtıktan sonra çok rahatladım içime birazda olsa su serpildi ☺️
esmerrmm Tugbamete bende ilk basta cok korkmustum burda post actigimda erken dogum, gelisim geriligi falan diye gözümü cok korkutmuslardi ama allah koruyor . Icine birazda olsa su serpebildiysem sevindim 😊
Tugbamete Fatmakara97 dikkate alıcam canım bugün başladım öğün ayarlayıp bebeğe kilo aldırcak şeyler tüketmeye bakalım inşallah atlatırız gelişir minik kuzum 🥰
busraabera Tugbamete Tekrar çok geçmiş olsun benimde ayda bir.30. haftadan sonra ekstra dikkat etmemi söylemisti doktorum Şuan daha 24 haftalık