Tugbamete Dün detaylı ultrason sonucu bebeği besleyen 2 damarımda da çentik olduğu söylendi ve ecoprin 150 mg yazıldı ayrıca ara ara tansiyon kontrolü yaptır dedi doktor kendi doktorum izinde ona görünemedim fakat durumu bildirdim. Başına böyle bişey gelen var mı bebek bu damarlar çentikli olduğu için beslenemiyormuş ve genelde 2500 kilo altında doğuyorlarmış gelişimleri geri oluyormuş ayrıca anne adayının gebelik zehirlenmesi yaşama riski çok yüksekmiş 😔internette perinatoloji uzmanıyla ilerlemesi gerekiyor diyor. Bunları duyunca yıkıldım resmen bu şekil doğum yapan bebeği sağlıklı olan kilosu yerinde olan var mı iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var 😔
gozdekrks Tugbamete kordonu 2 damarlı arkadasim vardi evet bebegi biraz küçük ve zayıf doğdu ama toparladı kendini mama desteğiyle. Canını sıkma 2300 doğup kuveze bile girmedi. Sadece o kan sulandırıci kullanmıştı
Essraanil Tugbamete hiç stres yapma tansiyonunu yükseltecek şeylerden uzak dur tuzsuz ye mutlaka tansiyonunu kontrol et Allahın izniyle birşeycik olmaz böyle olup kaybolan çok var😍 aspirini de hiç ihmal etme ve sol tarafa yatmaya özen göster canım benim😍
esmerrmm Tugbamete benimde sol kordonda centek var 34 haftaya kadar corasprin kullandim bebegimin kilosu cok düşük gidiyordu diger bebeklere gore ama son haftada gercekten iyi kilo aliyorlar aradaki farki kapatiyorlar . Sen yemene dikkat et ilacini hic aksatma gerekirse hep soluna uzanmaya calis cunku normaldede sola uzaninca kan akisi daha iyi gidiyor ve mumkunse cok dinlen allahin izniyle birsey olmaz kuzum . Ve banada tansiyon takibi verdiler tansiyon aleti aldim sabah aksam olcuyorum cok sükür hep düşük cikiyor yarin 38 hafta olucam insallah 😊
Nehir-Poyraz Bilgim yok üstte kalsın çok geçmiş olsun inşallah geçici bi durumdur sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻💐
busra-M Benimde tek damarda var bende asprine başladım 22. Haftada, 27 den sonra geçebilir dedi doktor. Ama devlette muyane olduğum için kimse bana bişey demiyor. Önümüzde ki haftalarda tekrar gideceğim bakalim
Tugbamete busra-M tek damarın belli bir haftadan sonra geçme durumu çok yüksekmiş çift damar daha düşük bir riskmiş inşallah düzelir sizinde 🙏🏻
Tugbamete gozdekrks yaa oğlum 3230 doğdu o bile minicikti 1 kilo altı nasıl olur çok korkuyorum banada kan sulandırıcı verdi doktor Rabbimden geldi inşallah geçer beslenir yavrum 😔
busra-M Tugbamete inşallah. Sizede banada tüm hamilelere sagliklicana kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Hamileligimizi böyle stres ve korkularla değilde doya doya yaşayalım :( 🤲
gozdekrks Tugbamete evet bende görünce çok korktum çok minnacık ama toparladi. Benimde gelisim geriliği var hep zayıf ve benimde zayif olacak gibi hayırlısı artık. Sağlıklı olsun da kilo aliyorlar
Tugbamete Yamacin-Annesi inşallah canım ya bende ilk kez duydum doktor hiç canını sıkma dedi ama insanın elimde değil işte 😔
Eslemkusun_annesi Aynı sorunu kızımda yaşadım gebelik zehirlenmesi de yaşadım malesef kızım 21 haftalık doğdu 1970 gr ve şükürler olsun kuvezde sadece 2 gun kontrol amaçlı kaldı ve çıktı çok şükür suan 10.yasinda 🙂
Tugbamete Eslemkusun_annesi Rabbim size bağışlamış ne güzel ilk oğlumda hiç böyle biriey yaşamadım bunda neden böyle oldu benden mi kaynaklı anlamadım 😔
Yamacin-Annesi Tugbamete inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bizimlede paylaş hol bol dua et icini ferah tut bebişinle konuş 🙏
Eslemkusun_annesi Tugbamete çok sagolun Allah razı olsun düzenli tansiyon takibi yapın suan 26 haftalık gebeyim düzenli tansiyon takibi yapıyorum ve coraspirin kullanıyorum tekrar böyle bir sorun olmasın diye Allaha şükür detaylida bir sorun çıkmadı
Tugbamete Essraanil çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için inşallah benimde bir dahaki kontrolde geçmiş olur 🙏🏻
Tugbamete Eslemkusun_annesi çok sevindim sıkıntı çıkmamasına inşallah bizimkide geçer Allah büyük 🙏🏻 Dijital alet var bende bugün tansiyonumu ölçüp not aldım ama kaç olunca sıkıntı bilmiyorum ki 10.5 çıktı ilaca da yarın başlıcam sabah içsin demiş eczacı
Tugbamete gozdekrks aynen sağlıklı olsunlar inşallah kilo alınır doğduğu günleri görmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏻