Glyyyy 23 haftalık hamileyim bugün şiddetli ishal , kusma, karın agrısı yaşadım.Benzer durumu yaşayan var mı😞
333 Glyyyy 35. Haftadayım sabahtan ishalim vardı şimdi daha iyi. ara ara midem bulandı ama kusmadım . Şimdi de bir saate bir arada saniyelik karnıma bıçak saplar gibi oluyor geçiyor
Soldiermom Glyyyy bende 14+4 haftalık hamileyim bende çok kötüyüm sabahtan beri ishal ve kusma var tansiyonum 6-3 çıkıyor
llFatma Glyyyy bugün aynı sorunu ben de yaşadım troit ilaçlarımi içtikten sonra miğde bulantı ishal ve sırtımda üşüme gibi oldu. Battaniye alttinda sırtımı ısıtınca tek ishal kaldı gerisi geçti. Neden oldu anlamış değilim. D vitamininden sonra ishalin de artmıştı leblebi yedim ins gecer
Aag06 Glyyyy ben ben ben hamile degilim yeni dogum yaptim sayilir 1 haftadir kotuydum bugun iyilestim salgin var canim malesef doktorda dedi en cok sikayet bublar dedi valla yatirdi beni resmen yaa bol bol sicak nanelimon ic yat terle yoksa iyilesemezsin hamile olmasaydin kullandigim ilaclari soylerdim aslinda ama acile gidip hamileyim üsüttum atom serum yaparmisiniz diyebilirain o zarar vermez vitamin bulanri giderici ilac var icinde sikayetleri soylersen covid testi yaparlar usuttum de
Glyyyy llFatma Aag06 prensesafra1_ Soldiermom 333 ben o kadar kötülendim ki acile gittik serum takıldım biraz gözümü açabildim ama doktor şu sebepten demedi
Aag06 Glyyyy aynen bende bebegimi emziremedim ayaga kalkinca dizim kirik gibi yere dustum resmen beni yogun bakima yatirin oluyorum dedim ama dedigim gibi yatip terleyeceksin 4 gun falan boyle devam edecek cok kotu daha bugun kendime geldim ben
Gizemin-minnakI @Glyyyy bende ishal vardı . Kusmadım. Ama vücudum çok kırgın. Burnum da akıyor . Doktoruma sordum . Nane limon önermiyorum ıhlamur iç . C vitaminli meyveler tüket dinlen dedi . Bir de karnınız mi kasıklarınız mı ağrıyor ? bana şşddetli kasık ağrın olursa görüşelim dedi. hastanelerde bu tarz vakalarla doluymuş
Glyyyy Gizemin-minnakI karın bölgeme giriyor kasıklarda yok bebegin durumuna baktırdım şükür iyi ama halsizligim asla geçmiyor bol sıvı almak lazım