Zelis07 Kızlar 13+4 günlük hamileyim aşırı ekşi yiyorum tatlılardan midem bulanıyor aşırı ekşi yemek zararlimi sizce ekşi yiyenlerin çocukları kız mı olur erkek mi..??
asyaebrar Zelis07 Çok ekşi yiyip kız olan da var çok ekşi yiyip erkek olan da hurafe bu ekşi tatlı olayları🥲
Totomoto Zelis07 bende heo ekşi yiyesim geliyo Tatlı cok severdim normalde ama niyeyse canım cekmiyo artık🤷♀️ Ekşi herşey❤️ Kızım olacagını öğrendim ama onla alakası yoktur ya🤷♀️
Naziferabia Zelis07 ben ona inanmıyorum canım. Bende tatlıdan midem bulanıyordu 5. Ayıma kadar bidon bidon turşu yedim ama bişe olmuyor. 5. Aydan sonra da ekşi yiyemedim hep tatlı yedim ve oğluşum gelecek inşallah 😄
Zelis07 asyaebrar doğru bende pek inanmam ama kızım var 5 yaşında onda tatlıda yiyordum ekşi de şuan ki hamileyimde tiksinme bulantı çok oluyor ve tatlı hiç yiyemiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin diyelim
gamzosgamzos Zelis07 vAllah eksiyle tatlı ile alakası yok cinsiyetin kızıma hamileyken gebelik şekerimi öğrenene kadar yediğim tatlının sayısını bilmem mesela arkadaşımın erkekti tatlıdan tiksinmişti 😀
teletabi Zelis07 hamileliğim boyunca hiç tatlı yiyemedim hep ekşi şeylerdeydi aklım ama oğlum oldu 🤣 hurafe bunlar kuzum
Bebek9 Ekşi veya tatlı yemek kız erkek belirtisi değil canım. Vücutta ne eksikse vücut onu istermiş . Ekşi tansiyonunu düşürür dikkat ederek ye bende cok yiyordum
Bifat1 Zelis07 normalde ağzına çikolata sürmeyip hamile kalınca kutu kutu çikolata yiyen ve kuzu doğuran anneler tanıyorum 🌸 doktor bana muhtemelen erkek dedi tamambellş değil ama başından beri ekşi yiyorum özellikle 🍋 limon 💕 yeni yeni tatlı yemeye başladım