esradgn123 Benim Beta HCG değerim iki kat artmadı çok az arttı En son hafif düşmeye başladı Doktorum gebeliğin bittiğini düşüğü beklemem gerektiğini söyledi Dört gündür bekliyorum ilaç kullanmayı da bıraktım ama ne bir kanamam ne de sancım var sadece biraz akıntım oluyor :(
dlrglnc esradgn123 Geçmiş olsun öncelikle 😒 kimyasal gebelik olsa gerek geçirdiğiniz şey ondada regliniz olmanız gereken tarihten tam bir hafta sonra oluyor en azından bende öyle olmuştu . O şekilde atıyorsunuz zaten sadece kendinize iyi bakın şöyle ki üşümemeye falan çalışın çünkü normalden biraz daha fazla oluyor ağrısı ama geçiyor . Ben nisanda geçirmiştim temmuzda 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Şuan 13 haftaya girmek üzereyiz . Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla sizede nasip etsin 🌺
Gizemmm12 esradgn123 Bende de bhcg 1 haftada 47 mi ne artmıştı az olduğunu fark ettim öbür gün tekrar kan verdim ve nerdeyse 400 küsur düşmüştü hastaneye gittim doktor kalp atışını gördü yavrumun aradan birkaç gün sonra lekelenmem oldu ardından kanamam başladı 3-4 gün sürdü bu kanama tabi bu arada progestan kullanıyorum her gün ama olmadı minik yavrum tutunamadı kanamalar kesilmeyince acile gittim tekrar ve yatış verdiler 1 gece yattım sabah ultrasona girdim bebeğimin kalbi atıyordu fakat çok geçmeden bebeğim düştü ultrasonda yaklaşık 2 saat sonra bebeğim avcuma düştü resmen bu süreç 2 haftayı falan buldu Sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve yanıtlarım
esradgn123 dlrglnc İlk gebeliğim olduğu için pek bilgi sahibi değilim Kimyasal gebelikte kese görünüyor mu bilmiyorum ama ben de kese görülmüştü
dlrglnc esradgn123 Ben gebeliğimi 48 gibi bir değerle öğrenmiştim , doktor değer biraz düşük sağlıklı bir gebelik olduğunu anlamamız için artması gerekiyor dedi . Ertesi gün kan verdiğimde 18 e düşmüştü değer sonrası zaten kimyasal gebelik dendi . Kese olayını konu oraya gelmeden kapandığı için bilmiyorum yorum yapamayacağım o konuda ..
Hacer26 Hakkında en hayırlısı olsun,malesef oluyor böyle cok sık. Folk asit vs kullanarak doktor kontrolünde dene istersen bir de, bu sureci anlattıktan sonra
HavvaKork Benimde ilk gebeliğim kimyasal gebelik olmuştu ama benim kanamam sancım çok kötüydü sizde nasıl hiç bişey yok bünyeye göre değişiyo sanırım ama o sancıyı ölsem unutmam doğum yapsam anca o kadar sancı çekerdim. Anında tekrar hamile kaldım belki üstünden 10 gün geçmemiştir hatta annemler bile dedi ki belkide düşük yapmadın ama doktor düşük olmuştu dedi anlamadık şuan 13 haftalık hamileyim
esradgn123 Gizemmm12 Çok geçmiş olsun Ben bebeği görmedim kalp atışını da duymadım Progesteran kullanmayı da bıraktım Düşüğü bekliyorum :(
Gizemmm12 esradgn123 düşük yaptığınız gün imkanınız varsa hemen acile gitmenizi öneririm ben hastanede düşük yaptım içerde 2 parça pıhtı kalmış onu da aldılar kanamam bile olmadı o parçaları alırken canım çok yandı uyuşturmadılar hiçbir şekilde fakat kanamam 2 gün oldu ona da kanama denirse sadece çok açık pembe leke geldi lavaboya girdiğim zamanlar o kadar ama kesinlikle düşükten hemen sonra hastaneye gitmeniz gerekir parça kalma ihtimaline karşı