papatya56 İğneyi vururken çok minik kan geldı şırınganın içine neden oldu acaba korktum yeni kullanıyorum
burakveannesi papatya56 canim benim bir kere fosur fosur kanadi damara denk gelmiş simsiyah morardı birsey olmuyor korkma
Ozlm007 papatya56 2 aydır hergün vuruyorum o iğneyi daha önceden de kullanmışlığım var bi kaç kere bende de şırıngaya kan geldiğini gördüm ama normaldir sonuçta bebeğin olduğu keseyle iğnenin ucunun varabileceği yerler birbirinden çok alakasız korkma hafif canın acıyabilir ama geçiyo uzun süren bi acı değil Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
papatya56 burakveannesi Sağol canım yeni kullanıyorum korktum biraz bir damla kan geldi dedım yanlış mı yaptım kan geldı
papatya56 Ozlm007 Amin insallah canım bende korktum kan gorunce bir damla geldi Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
bsra46 papatya56 doktor kardeşime sordum kılcal damara falan denk gelirse olurmuş o korkma yani sorun yok. Bana vururken iğneyi batırdigin yerden birazcık çek kan gelirse damara denk gelmiştir yerini değiştir iğnenin dedi ama ben yapamam o kadarını 😊
Hacer26 Aynen ara ara kanıyor.Hatte bazen 3. Denemede acimayan yerimi bulup yapiyorum iğneyi.Morluklar, şişlik vs delik deşik.olduk
Nymphadoraa papatya56 hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra iki hafta daha kullandım. Bazen iğneyi çekince kan fışkırdığı bile oldu 😐 damara denk gelmiş. Ufak tefek kanamalar oluyor içinizi rahat tutun
papatya56 nlycltk İyiyim sağol canım Allah razı olsun yarın 4 hafta 6 gunluk olcak çarşamba gunu keseyi gormek için gitcem İnşallah görürüm sen nasılsın nasıl gidiyor
nlycltk papatya56 AA iyi hadi inşallah görürsün istediğin gibi olur bende iyiyim bi sıkıntı yok gibi öle daha hissetmiyorum o yüzden iyi mi nasıl bi fikrim yok 🤷🏼♀️
Minikkusummmm Merhaba bende 6+1deyim bugğn doktora gittim kalp atışını dinledik ama kesenin yanında yani içine yakın yerde bi kitle var dedi düşüğe sebep olabilir dedi bu durumu yaşayan var mı? Bu arada bende oksapar coraspirin kullanıyorum..
papatya56 Minikkusummmm Bilgim yok ama İnşallah hiç bısey olmaz post aç istersen canım başına gelen vardır belki yazarlar