Kızlar selam bende yaZdıklarınızı okudum bıkac bısey soylemek ıstedım ben 4 senelk evlıyım bende 18 yasımdan berı pco var asla ılacsız adet olmazdım evlendım dogum kontrol hapına devam ettım korunmak amaclı sonra bebege karar verdık dr gttık 1 sene dene olmazsa gel dedıler denedık olmadı bu arada ılacıda bıraktm adette olmuyorum sonra baska dr gıttık eşim spermıogram yaptı sorun cıkmadı vıtamın verdıler bıkere daha yaptırın dedıler bıdaha yaptırdı eşim yıne bsy yok sonra ben gttım bana bıraz zaman alır pko da cocuk aşılama yapalım dedı dr bende ona gıtmek ıstemedım dr arastırdım buldum bu arada nerdeyse 2 sene oldu hamıle kalamadım neyse gıttım o bulduguma ıkınızdede sorun yok en fazla 3 ay verıyorum sızın cocugunuz olcak dedı sadece klomen verdı ıgne vermedı ılk ay olmadı bu denemelıktı dedı😂 ıkıncı ay ben asla beklemıyoken eşimin ısrarıyla test yaptık cıft cızgıyı gorduk yarın 19.haftaya gırıcez kısmetse☺️ Lutfen umudunuzu asla kaybetmeyın kafanıza takmayın ve doktorunuzu ıyı secın Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah🙏🏻