Zeyna27 Esmanur1905 burada yumurtlama günün önemli canım adetten 5 gün önce de öğrenen var günü geçtikten çok sonra öğrenen de var
yigitegenin_annesi Esmanur1905 umutlandırmuyım brnım adetım 10 gün gecikmesine rağmen testim negatif ti 5 gün daha bekledim pozifif ikinci çızgiı net görüdndü. Allah gönlğne göre versin
iremcannn1907 Esmanur1905 canım o zaman bozma moralini onlar adet gecikmesinden sonra yapılıyor zaten. Adetten önce yapacaksan erken testleri yap. ☺️
Esmanur1905 yigitegenin_annesi ayy ne güzel pozitif olsunda yeterki 15 gün daha beklerim valla adet içinde hiç belirti yok gebelik içinde yok bu ay bende karar veremedim
Esmanur1905 iremcannn1907 yaa öyle mi bende merakımdan yapmıştım ☺️ Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️
Meri3220 Benim de adetim 5 gün gecikti negatif gördüm 10 gün geciktiğinde pozitif görmüştüm. 2. Hamileliğim de de hiç gecikmeden pozitif gördüm değişiyor yani. Rabbim tez zamanda isteyen herkese versin inşallah
Esmanur1905 Meri3220 umarım insallah benimde öyle olmuştur erken gebelik test yapmadım zaten kaset testten yaptım negatif çıktı dularınızda eksik etmeyin benide 😔
Manolya1233 Evet bnde 6 gün önce yaptım negatfti bgun yaptm pozitif kaset testler adet gecikince daha net sonuç veriyor ☺️
Esmanur1905 Manolya1233 hadi ya çok sevindim valla canım insaşlah benimde öyle olur sende belirtiler oldu mu hiç ? Adet olacağım zaman belirtilerim olırdu bu ay hiç belirti olmadı gebelik için belirti olmadı bekliyorum öyle 😅😅