Aleyna95 Doğumdan sonra göğüs yarası oluyormuş acaba alıp kullandığınız memnun kaldığınız ürünleri söyler misiniz ? Ona göre seçim yapayım 😇
mirayim_00 Aleyna95 35 haftam bitmek üzere, 1 haftadır göğüslerim aşırı sızlıyordu lansinoh kullanıyorum bence harika bişey okadar rahatladım ki , bide emzirmeden önce yıkamaya gerekte yokmuş o yüzden bence kesinlikle denemelisin
orkidehaniimm Aleyna95 33 haftalığım ben de şimdiden göğüs ucum çatladı kanadı öyle sızlıyordu ki anlatamam😞 burdaki önerilerle Garmastan pomat aldım eczaneden nasıl rahatlattıııı yumuşacık oldu üç gün içinde çatlaklar düzeldi etkisini çabuk gösterdi ben de tavsiye ederim😇
Aleyna95 mirayim_00 duymuştum daha önceden de böyle yorumlar sanırım deneyeceğim çok teşekkür ediyorum 😇
Bbcln2913 Aleyna95 bi lohusa olarak tavsiye o kadar kreme rağmen beni tek iyileştiren şey göğüs pedime dökülen zeytinyağıydı. Bebekler ne kadar göğüs ucundan temizlesende kremin tadını alıyor ve öğürüyorlar. O kadar parayı boşuna dökme zeytinyağı en iyisi. Ne sızlama ne kanama kaldı yumuşacık yaptı.