Merweeeeee Bir tane kadın doğum hastanesi var. Bir kere kanamam oldu acilde doltor yok. Arıyorlar gelmiyorlarmıs. Doğurursan falan anca geliyorlarmıs. İki gün önce de kanamam oldu ve özel kliniğe gidiyorum doktorum rahimde kanlanma var erken doğum riski dedi ve hafta sonuna denk geldiği için devlet hastanesine hafta sonu kontrole git bu iki gün çok önemli dedi. Gittim doktor bey gelmedi sanki çocuk avutulur gibi kalp atışını dinletti hemşire baska da bir şey bilmiyorum dedi. Yarın yola Diyarbakır a gideceğim tayinim çıktı başlamam lazım dedim. Doktor hayatta gelmez diyor. Ben ebeye bir şey demiyorım o da emir kulu ama bu doktorların yaptığı nedir. Özel hastanesi var bir tane o da bakmıyor. Buradaki insanlar ölsün gebersin bebekleri erken doğsun yada ölsünler hiç önemi yok. Yarın yola çıkacam vicdan azabıyla cıkacam. 25+3 haftalık ben bu bebeği büyütene kadar öldüm. O kadar emek var
Slcnslcn Merweeeeee ara gerekli yerleri şikayet et cnm. Nie gelmiyorlar ki ya bisi olsa kim garanti edebilir bunu. Allah korusun. 😔
Esracim Merweeeeee canım çok geçmiş olsun. Bazı iller çok sıkıntılı. Benim arkadaşım da Denizli'de. Adam akıllı doktor bulamadı sanırım doktor azmis gitti İstanbul da doğum yaptı.