Ashenur 39 +2 gunlugüm hareket ederken bebegim canimi acıtıyor karnima agri giriyor dogum yaklasiyor mu acaba bilen var mi
deletedmom351 Ashenur Canım doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum artık yeri kalmadığı için yaptığı her hareket can acıtabiliyor
yakamoz Ashenur Ayni günlüğüz, benim de aynı artik haeketleri ciddi canımı acıtıyor tatlılık dönemleri bitti tekmelerin🤭 Çok büyüdükleri icin olsa gerek.
NekwaSultan Ashenur Ayni seyler bende de var günümüz ayni.bende 2.oglumi bekliyorum. Gece fena kasilmalarim vardi. 2 3 aydır sütüm gelmisti ama dünden beri sütüm sızıyor acaba oğlum mu geliyor diyorum artikk :)
Rmyskrkus Ashenur annesinin kaburgasını kıran bebekler bile var kuzum doğum sancısı geldimi hiçbirşeye benzemediğini hissediyorsun zaten
yakamoz Ashenur yok yahu nerede. Ben de bekliyorum ne sancım ne agrim hiçbir seyim yok iyice burnumdan geldi artik hayat. Herkesin hadi dogurmadin mi demesi, asla hicbir kiyafetimin olmamasi, ödemden uyusup tutmayan eller ve asla gelmeye niyeti olmayan kızım😩😩😩
Ashenur yakamoz benimki de erkek ama oda gelmiyor kizlar daha erken olurmus birde 😂 insallah Allah gonlumuze gofe verir...
yakamoz Ashenur yok valla benim kızım cok nazlı çıktı🤷🏼♀️ ah amiin amin bir an önce saglikla kucağımızı doldursun insallah Rabbim😍
Yaseminkcr Canım ben 40+2gunlugum aynı şikayetler bende de var karnımın ıcı resmenn acıyo hareket edınce canımı acıtıyo bnımde artık yeri daraldığı ıcın sanırım bu sancılar
yakamoz Ashenur Yok 2 cm olmus ve rahmim çok yumusamis. Ama sancim yok maalesef. Yarin gel suni sanciyla sen artik dogur dedi. Zaten acilman artar da bebek catiya yerlesmezse normal dogum olmaz dedi🤷🏼♀️
yakamoz Sldaygn ben yarin insallah dogururum suni sanci verecekler. Rahim artik çok musaitmis dogum icin ama maalesef bir türlü sancilanamadim. Agrim bile yok hala. Dua edin de güzel sonuclansin🤷🏼♀️
Ashenur yakamoz benim hic acilmam yok 😂 bugun gittim moralim cok bozuk hic inmemis dedi. Yarin sezeryan yapiyim seni dedi. Beklemek isterim dersen dedi bende ben beklemek istiyorum dedim. Iki hafta once catida darlik falan demedi. Aimdi catida biraz dar diyor 😂 benimki erkek biraz daha gec oluyormus zaten... moralim sifir
yakamoz Ashenur üzülmeyin ya bence de pat diye sezeryani kabul etmeyin. Bir sağlık problemi olur elbette ki mecburen sezeryan oluruz. Ama boyle beklemek istemediklerinden sezeryan diyorlar ya ben deli oluyorum. Bekleyebildiginiz kadar bekleyin bence ne zamanki bir risk soylerler o zaman kabul edin. Allah yardımcımiz olsun hepimizin 😇