gizemgulsun_sahin 23 eylül 2020 sabah 8.00 e spinal sezeryan gün verildiii. Hem heyecan hem korku hem tedirginlik hali var çok az kaldı. Tecrübeli anneler, yardımcı olsun bana yanıma mutlaka ne almalıyım? En ihtiyac duyacağim sey nedir? Ağrı acı oluyormu?
metehaninannesiii gizemgulsun_sahin spinal de genel bas agrisi oluyirmus duydugum kadariyla ben genel anestesi oldum da o yuzden siz yaninizda nescafe goturun bas agrisi icin
Papatya_38 gizemgulsun_sahin benim de pazartesi olacak genel istedim ben hiç cesaretim vs yok korkularim var nasıl olacaksa Allah yardımcımız olsun 🥰
Nihal42- gizemgulsun_sahin en öncelikli korkma rahat ol. Çok çabuk herşey oluyor. depend mutlaka al kurtarıcın olacak. Kahve ve bol su içeceksin. Ben 3 pijama takımı almıştım ama 2 tane kullandım. Terlediğim için o da. Özel hastanede olacaksan çarşaf vs almana gerek yok gayet iyi ve temiz bakıyorlar. Havlu peçete al. Makyaj malzemenin al. Terlik al. Hayırlı doğumlar cnm Allah yardımcın olsun.
Nihal42- gizemgulsun_sahin ağrı acı ya gelince evet olacak. Ama sonuçta geçecek. Hastanede ağrı kesici yapıyorlar. Eve geçtiğinde de ilaç veriyorlar. Sonuçta bir ameliyat bunu unutma. Ama bişey daha unutma hepsi geçecek. Ve bebeğimiz için herşeye değer