mom130 Yerleşme kanaması yaşayanlar kaç gün sürdü kanamanız benim eğer kimyasal gebelik değilse bugün dördüncü gün olucak
dakpinar- mom130 canım benim 2 3 gün sürdü ama kanama şeklinde değil kahverengi lekelenme şeklinde , benim hatta adetten önce öyle olurdu yine adet öncesi lekenme sanmıştım ama bebeğimmiş, inşallah sizin de yerleşmedir 🤍
zynpada Benim sabah başlamıştı böyle akıntıyla karışık. Apar topar doktora gittim ama öğlene kesilmişti bile
mom130 dakpinar- Benim de adet öncesi kahverengiydi adetim bir hafta gecikti sonra böyle oldu dört gündür de bu şekilde hareket ettikçe çoğalıyor etmeyince azalıyor beta tam sınırda 5.3
Kayra_2362 dakpinar- benimde ilk defa hamile gibi lekelenmem oldu ama sonrasında adet gibi kanamam çoğaldı umarım bende hamileyimdir çünkü hamile olduğu halde adet olanlar varmış benim annemde öyle olmuş çünkü
mom130 Kayra_2362 Benim de annem öyle söyledi normal ped takiyordum her ay dedi. Benim işte beta sınırda ilk defa boyle çıktı normalde hep 0 ve ya 1 çıkar
dakpinar- Kayra_2362 evet canım öyle olanlar tabi ki var her bünye farklı insallah sen de hamilesidir Allah’ın izni ile ☺️❤️
Kayra_2362 dakpinar- inşallah canım yaa eczaneden test yaptım ama dağıldı galiba bozuktu yarin sabah tekrar denicem sonra kan verecem https://resimyukle.io/r/I1YdqiS4wV
Kayra_2362 dakpinar- hayir lekelemesen sonra adet oldum sanırım çünkü kanamam koyulasti ama ben ne zaman sancilansam hemen adet olurum ilkdefa kahverengi lekelenmem oldu sonra pembe geldi normlade sancılanınca hemen adet olurum