Bsrahb Sedaaaa2 buraya çok güvenme bende attım hep erkek dediler Çin takvimi Rus takvimi de erkek gösteriyordu hatta bende deli gibi erkek hissediyordum kız olduğunu öğrendik 😂
Sedaaaa2 Bsrahb benım kocamda diyor kız olacak diye sonra durdu o gun bi baktı erkek dedi nie dedim kız dıyordun güzellık verırmıs ya anneye erkek diyo vermiş sana dio 😂😂😂😂dedim ya bi git
Bsrahb Sedaaaa2 ha ha😂 hamilelik bence insana güzellik veriyor cildin falan daha parlak Oluyor 😂bende çirkinleşcem mi acaba 😂
Bsrahb Sedaaaa2 hadi bakalım 😂 maalesef tüylendi alma dökülür diyorlar ama böyle çok çirkin durmaya başladı napcamı şaşırdım 😞
Sedaaaa2 Bsrahb oh oh tamam kız olma ihtimalini senınle dahada fazla hissetmeye başladım benımde cok tuylendı almadım daha da erkekte tuylenır dıyorlardı bi acaba dedim şu an 😂
Asena17 Sedaaaa2 kizz bende oyle bisey hissettim ama 11 haftaligim daha boyle pıt pıt bisey oldu iki kere daha hissetmedim herkes gaz veya bagirsaak dedi ama bebek diyen de oldu bilemedim 😁
Sedaaaa2 Asena17 benım o haftada içimdem bişey kayar gibi oluyordu özellikle duşta ama zayıfsan hissedebilirsn doktorum bana zayıfsın hissedebilirsn demişti
Sedaaaa2 Bsrahb hiç öle bi şeyim yok ınanır mısın normal yemekleri yıyorum canımın cektıgı bişeyde yok 😂
Bsrahb Sedaaaa2 ben hamileliğimin başından itibaren tatlıdan soğudum hep ekşi tuzlu şeyler istedi canım 😂