Annebebek000 Minnosanne06 ek vitamin olarak vermisdi doktor emziren anneler de kullaniyor demisti dinc ve zinde tutuyordu
leylasmomm Annebebek000 Doktorumun önerisiyle elenatal 1 kullanmaya başladım 6.ayımdan sonra da elenatal 2ye geçtim içinde omega 3 var ekstra balık yağı kullanmıyorum o yüzden 😊 doğum yaptıktan sonra da 3.süne geçicem nasip olursa
Emine_clk01 Annebebek000 ben ocean multivitamin kullanıyorum dr um önerdi fiyatı da uygun bebeğim haftada 500 gr dan fazla kilo almıştı maşallah
BebekveAnneler ENK ben de 43 kiloyum. Doktorum bana da doğuma kadar (ocean mummy) verdi içeriği çok iyi incelersen memnun kalırsın.
Kardeleen Annebebek000 ben imom kullandım ama 32. Haftada artık bebeğim hafta olarak ilerde diye kullanmayı bıraktırdı doktorum
analaka Annebebek000 pregnomarin kullanıyorum 3 aylıktan beri hem omega 3 hem vitamin bir arada tavsiye ederim 😊 79 tl bu arada fiyatı
greybrde Annebebek000 onun fiyatıda aynı tabi doktor dedi onu kullan diye decevit kullanıyodum yoksa ben
ebrugnrn- Aydan sonra balık hapı folik asit diğer vitaminleri içeren Vitafemin DHA önerdi onu kullanıyorum fiyatı 98₺ şuan. Aynı zamanda devit 3 damla ve oroferon Demir 2 hapıyla devam ediyoruz 3. Aydan boyuna. Şuan 27. Haftayız gelişimimiz iyi çok şükür.
hope-full Annebebek000 Ben 12. Haftadan beri re genesis max kullanıyorum doktorumun önerisiyle. Tavsiye edebilirim
Busrakose Balık yağı olarak omega royal kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ve çok memnunum bebeğimde kilo anlamında faydasını görüyorum 🦋
Julia bilges hangi demir vitaminini kullanıyorsunuz? Ayıptır söylemesi ama demir kullandıktan sonra çok kabızlık çektim