Annebebek000 Anneler balık yagi veya ek vitamin kullanan var mı 31 haftalık gebeyim balık yagi kullansam faydali mi acaba ha bi de onerebileceginiz vitamin falan Bebege faydası olur mu kilo aliminda falan
greybrde Annebebek000 re gamesis max vitamin kullanıyorum ben içinde balık yağıda var bir çok vçtamin içerıyor bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymiş biraz pahalı ama deneye bilirsiniz
Mervearc Annebebek000 imom omega 3 kullaniyorum folic asiti bırakıp ona başladım 16. Haftada.bence fark ediyor
Egulii Annebebek000 trendyoldan zadevital omega3 almıştım onu kullandım arastırırsanız gayet iyi bir takviye.. vitamin olarakta doktorun tavsıye ettiğini almadım işk cocugumda kullandığım vinalacı devam ettim içinde neredeyse bütün vitaminler mevcut
Annebebek000 greybrde imom latte kullaniyorum bende 90 tl veriyorum o ne kadar doktor tavsiyesi ile kullaniyorsunuz demi
Glcnkrkmz greybrde ben de hamileliğimin başından beri re genesis max kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine benim bile odaklılığım arttı.
Esmaaaa_ Ben de balık yağı aldım kullanınca bütün bi balığı yutmuş gibiyim ve hemen kusuyorum o yüzden kullanmıyorum
greybrde Annebebek000 onun fiyatıda aynı tabi doktor dedi onu kullan diye decevit kullanıyodum yoksa ben
Alpkrkmz Annebebek000 doktorum bana ımom kahverengi olanı hamilelikte mor olanını emzirirken kullanmamı söylemişti ilk gebeliğimde şimdi ikinciye hamileyim aynısını yapıcam ilk gebeliğimde çok iyi gelmişti.bi ara midemi bulandırıyor diye bir hafta içmedim sonra grip olur gibi olmuştum hemen içtim ilaçtan ve grip olmadım. Ya ilaç olmamı engelledi yada olmayacaktım belki de ama bu ilaçları kullanırken ben grip yada başka bir hastalık geçirmedim ilaca bağladım. Hatta bende vücut direnç düşüklüğünden dolayı sürekli uçuk çıkardı ilacı kullandığım dönemler hiç çıkmıyor
Cidella Annebebek000 d vitamini de venaturenin k vitamini ile beraber olanını kullanıyorum. Ferrum fort kullanıyorum demir için. Multivitamibleri kullanamıyorum içindeki b vitaminleri kokusu midemi bulandirip kusturuyor. Gerekli olursa B12 de alicam kan tahlili verip. Multivitamin hem anneye de kilo aldırıyor. Bebeğimin gelişimi şu an iyi şükür 1 hafta önden gidiyor hatta 21 haftaligim
Merveidareci Balık yağını birtek ben kullanmıyorum gibi hissettim doktorda vitamin harici daha balık yağı falan önermedi 🙄 kendi isteğiniz le mi başladınız doktor tavsiyesiyle mi🙄
Annebebek000 Merveidareci bende sizin gibi dusunuyorum cevremdeki gebe kadinlara soruyorum balik yagi oncelik olarak siraliyorlar kullandiklari vitamindir ilactir vs. Ben kullanmiyormusum gibi hissettim bir tek randevum 15 gun sonra tahlillerim normal pazartesi saglik ocagina sorup kullanmaya basliyacagim
iray95_ Merveidareci benim ilk gittiğim doktor başlatmıştı. Dr değişikliği yaptım ve bu kadar ilaca gerek yok diyip sadece mahnezyum ve demir ilacı verdi. Balık yagı kullanmamı ıstemedı
Nureylaa Annebebek000 vifolic kullanıyorum içinde her şey var şu an için memnunum ben doğuma kadar kullan dedi doktorum
Annebebek000 Nureylaa tahlilleriniz vs. Temiz cikti demi balik yagi bi eksiklikden kaynakli kullanilmiyor heralde vitamin takviyesi gibi bise yanlis mi biliyorum acaba
Merveidareci Annebebek000 Annebebek000 benim de randevum 15 gün sonra hiç doktor demedi bana balık yapı diye vitamin ve d vitamini takviyesi alıyorum bende .Bebeğin gelişimi güzel demişti .Sağlık ocağında ki doktorumun bana birşey diyeceğini sanmıyorum🙄
Abc14 Annebebek000 balık yağı vitamin takviyesi evet. Ama bebeğin gelişimi zihinsel ve fiziksel olarak etkiliyor. Doktorum her gittiğimde içiyorsun dimi diyor. Hatta balık yememi de önerdi. Haftada 1 veya 2 kez balık yiyoruz. İmom ve forover de verdi aynı zamanda değil önce forover o bitince İmom. Çok halsizdim başımı kaldıramıyordum. Bu takviyeler kendime gelmemi de sağladı
Nureylaa Annebebek000 tahlillerimde falan bi sey yoktu temizdi yani her şeyde normal ama takviye olsun diye verdi doktorum içinde zaten omega çinko vs de var
Annebebek000 Abc14 bende imom latte d3 kan ilaci ve magnezyum kullaniyorum Bunlara ek balik yagida mi kullansam diye dusundum
ozgese-s Doktordan doktora vitamin mevzusu değişiyor özele gidiyordum imom verdi bana sonra bi prof.kadın doğumcu buldum imom ne ya sevmiyorum öyle şeyleri bırak dedi onun yerine demir ilacı ve d vitamini verdi o yüzden bi doktora danışın .
Annebebek000 ozgese-s bende kan ilaci d3 magnezyum imom kullaniyorum Doktordan doktora degistigi icin fikir almak istedim bende
Merveidareci ozgese-s bende Bi Prof dr gidiyorum bana da Demir ve vitamin takviyesi verdi hiç balık yağının adını bile anmadı kilo alımı gelişmesi boyu falan normal demişti
S-y-i ozgese-s ama ek olarak balık yagı da vermesi gerekmez mi d vıtamını ve demır zaten her hamılelıkte kullanılıyor
Minnosanne06 Annebebek000 İmom latte balık yağının kapsül halı diil mi peki. Onu ne için aliyorsunuz bilmediğimden soruyorum