Tostosunannesiii Asena17 ayy o durum bendede var 😂😅 birgün kendımı dizi film setlerınde bıle buldugum oluyo , yanı kahramanlıktan , cadılığa, milyonerlıkten kabuslara kadar herseyı goruyorum 😂 diyorum bune salak rüyalar 🥲 ben böyle şeyler görmüyorummm önceden 😂😂😂
Arzuaksumom Asena17 dün gece sürekli ilginç insanlarla uğraştım bebeğim değişik bir varlıkmış benden almak istiyorlar hamile olduğum anlaşılmasın diye güçler uygulayıp karnımı dümdüz yapıyorum vs vs saçma sapan rüyalar ama sonuç olarak ben kazandım bebeğimi alamadılar 🤣🤣🤣 bu sadece dün gece gördüğüm
Asena17 Hilal-_19 aynen ya cok sacma seyler goruyorum bazen de sevdiklerimi kotu goruyorum etkileniyorum napicam bilemedim 😁
Melek3 Asena17 😂 temizlik yapamadm için bu ara bünyem o kadar takmiski kafam ona ruyalardmda eve gelen misafirler koltuk altlarından yemek buluyorlar gece uyanıyorm kalbim carpiyor çok kötü bişi o şekilde pis pis yakalanmak
Arzuaksumom Asena17 Allah bildiği gibi yapsın o içimde yatanı rüyadan uyandım eşimin suratına bakıyorum acaba o mu değil mi diye 😅🤣
Pelin-1 Asena17 gebeligimin basindan beri ilk defa dun gece yaşadim bunu sanki uyudugum 8saatin 8 saati ruya gordum asiri karişikti
ozgese-s Bende bu rüyalar yüzünden delircem sürekli tövbe bebeğimin kalbi duruyo sonra bütün gün bunu düşünüyorum kafayı yedim herhalde 😂