Kayra_2362 Kızlar adetime 7 gün kala kahverengi lekelenme sonraki günde sabah adet sancısiyla uyandim çok açık pembe vi leke geldi 1 saat sonrada adet olur gibi çoğaldı ama normalde asla böyle bişey olmazdı sancılanınca hemen kanamam olurdu dayanamayıp teste yaptım yinede sizce hamilelik olabilirmi resim nasıl yükleyecem yardımcı olur musunuz https://resimyukle.io/r/I1YdqiS4wV
Nnurdan Kayra_2362 Google hızlı resim yükleye gel resmini yükle kopyala uygulamaya geçip yapıştır canım
Sevimlianne_adayi Kayra_2362 canım benim bildiğim üstüne görme var ama çok olmaz ondanda lekelenme lekelenme gelir ve adet kanaması renginde olmaz çünkü kendimden biliyorum yaşadım bence direk git kan ver
Kayra_2362 Asena17 bilemedim şimdi çünkü ebe arkadaşıma sordum oda gebelik belirtisi dedi çünkü adet olduğu halde hamile olanlarda varmış
Asena17 Kayra_2362 evet bende duydum onu ama cok nadir ben 11 haftaligim yerlesme lekesi bile yasamadim herkes farkli oluyor ama boyle ne oldugunu anlayamayiz en iyisi bi doktora gorunmen kuzum
Sevimlianne_adayi Kayra_2362 inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı başıma inşallah