Ejce m060918 merhaba eşinizin ileri hareketi yok ve morfoloji problemi görünüyor yani 100 spermden sadece 1 tanesi normal yapıda. Sperm sayısı da daha iyi olabilir ama onun için vitamin takviyeleri kullanabilir. Gene de en doğru bilgiyi hekim verecektir
Zeyna27 m060918 canım ileri 0 görünüyor ileri hareketlilik olmazsa yumurtaya ulaşacak sperm olmayınca döllenme olmaz
Beyzanurecer m060918 bunu biz anlamayız. Biz de sonuç aldığımIzda netten araştırmıştım kağıda göre kötüydü. Doktor baktı gayet iyi dedi. Değerlendirme farklı onlarda. Doktorunuzdan bilgi alın burada denilenler sadece kafanızı karıştırır.☺️
Omay0707 Sprem sayısı biraz düşük gibi ama doktor bi kaç aya düzene koyabilecek değerde 🙏doktora gösterirseniz daha iyi olur canım
Ejce m060918 en doğru bilgiyi doktor söyler aslında, genetik mi ya da bozulma mı diye bakılabilir. Spermde gen hasarı bakılabilir.. eğer genetik değilse düzelme olduğunu okudum ama karşılaştığım bir durum değil bu yüzden doktor en iyisini söyleyecektir
m060918 Ejce pazartesiyi beklemek çok zor gerçekten ki zaten doğal yollarla olmayacaksa eğer tüp bebek düşünüyoruz
Evaa1 m060918 bennn 🙂 sonuçlarınız aynı bizimkilerle aşa yukarı direk tüp bebek yaptırdım hamileyim 14+5 günlük
Aybuss Eşinin sprem leri malesef gebe kalmaya elverişli değil.. Eşinin tedavi görmesi gerekiyor Tedavi ve Tüp bebek…
Evaa1 m060918 yavrum martta öğrendik eşime ilaç bana inofolikcombi başladı pikosta çıktı sonra bende 3 ay bekledik sonra baktık olmuyo haziranda tüp bebeğe geçtik