Balbeby Kızlar doğum yaklaşıyor beni korku sarıyor riskli gebelik yaşıyorum Kırıkkale’de doğum yapan varmı hangi doktorda doğum yaptıniz odalar ilgiler vs nasıldı (sağ saglim sağlıklı bir sekilde kucağımıza alalım insallah)🤲🤲🤲
3_prenses_annesi Balbeby yarın kirikkaleye gelcez kız havalar nasıl valla dogum icin bilemiyorum normalde orda yaşamıyorum ki
Ftsrkn Balbeby merhaba hayırla doğsun bebiş inşallah Kırıkkale’deyim ama bnde güzel bi doktor bulamadım Ankaradan randevu aldım oraya gidicem bi dahaki kontrole.
Balbeby Fyzylmz Berk bey yaşamami geçti Ftsrkn bende duydum ama ilgisi hakkında hiç bilgim uok Ftsrkn bende Ankara’da özelde kontrole gidiyorum ama doğum içi Kırıkkale daha iyi olur gibi hem eve yakın hem maddi yönden
3_prenses_annesi Ftsrkn ya ben çocuklara hem yazlık hem kışlık koydum ne olur ne olmaz diye ya zaten 3 gün kalıp doncez geri az alışverişte yapcam oralar çok uygun ya yani en son gittigim de oyleydi küçük yer diye galiba ama guzel bi yer esimin memleketi
Fyzylmz Balbeby evet yaşam hastanesine geçti benim iki görümcem de onda doğum yaptı çok memnun kaldılar
Ftsrkn Fyzylmz yaşam hastanesini bi sevemeyen benim sanırım. Detaylı ultrason yaptırdım hiç memnun kalmadım doktordan. Artık o hastaneye hiç gitmicem tıb fakültesi daha iyi geldi bana
Fyzylmz Ftsrkn canım ben doktor olarak söyledim iki kere muayene oldum saadece hastane olarak tam bilgim yok