Fatma3838 iremcannn1907 bence 2 gün verniksin koruyuculuğu için yeterli. Sonucta bebeğin başı kanlı olyor uzun süre kaldığında hem koku hemde bakteri üretebilir. Göbek bakımı konusunda da tereddütte kalmayn banyodan sonra eczaneden aldığınız serum fizyolojik ve temiz bir gazlı bezle pansuman yapıp kurularsanız cok daha hijyenik olur.
Nnurdan Esrakly bende hastaneden geldiğim gibi yıkamıştım ve bundada nasipse yıkarım o tabaka yılamakla zaten gitmiyor sonuçta kese yapmıyoruz bi şampuanlayıp sudan geçiriyoruz çocukta rahatlıyor emin ol canım
elfmoom Esrakly yıkamayın. göbek bağı düşmeden yıkamak, göbekte kanama ve enfeksiyon riski barındırır. bebeğinizi göbek bağı düşene kadar pamuk ve saf su yardımı ile silebilirsiniz. ama gerçek yıkamaya göbek bağı düştükten sonra başlamalısınız🙏🏻
Kksll Esrakly valla hiçte kan filan kokmuyor mis gibi kokuyorlar yikandikca o bebek kokuları ilk kokuları gidiyor aslında. Genelde göbek düşünce yıkayın diyor doktorlar ama kimi de hemen yıkıyor karar senin
Eymnnn Esrakly bence yıkayın sonuçta virüs zamanı. Göbeğine su deydirmeyin yada deyerse de güzelce kurulayın kuru kalması lazım ben yıkadım şahsen
Hamza5353 Esrakly ozellerde direk yıkıyorlar ama devlette yıkamıyorlar akrabalarimdan dogum yapanlar olmuştu yikamanislardi. Siz yinede söyleyin ama
EErdem Esrakly 2 gün sonra yıkadık. Yaz ayı çocuk temizlensin diye. Göbek bağı İçin yıkamak istemiyorsan bizim 4.gün düştü. Yıkadıktan sonra o bölgeye kuru tutun, batikon yapın