yigitegenin_annesi Asel67 merk ettiği in bieşey varsa sor burda yüzlerce tecrıbeli anneler ve hamiller var
yigitegenin_annesi Asel67 https://resmim.net/?lang=tr buraya tıkla resmi yükle en alta kopyala yazıyor linki kopyala
yigitegenin_annesi Asel67 negwtif işte hamile değilsin endişen bitti mi şimdi kendini anlat cesareyli kızsın😂
Asel67 yigitegenin_annesi sen ilk testini ne zmaan yapmıştın, ben 28 gün sonra yaptım doğru çıkar demi, zaten Benim kızlığım bozulmadı, sürtünme oldu, boşalma vajene olmadı
yigitegenin_annesi Asel67 test doğru ben adet gecikmesinden sonra yaptm normlade içine boşalsa bile bir ihtimal hamile kalırsın yumurtlama günün ise eğer o gün ama boşalma olmammiş diyroshn hamile olma ihtimaliyok ikna oldun mu 😄
Asel67 AnnemAnnecim kusura bakmayın özür dilerim ben bu uygulamayı bugün yükledim bilmiyorum nasıl kullandığını özür dilerim
yigitegenin_annesi Asel67 hayır asla bu norml adet kanı yerleşme kanamsı bir iki damla olarak çok az kullandığın haptan dolayı o ay ki kanaman az olmuş ilaçın etkisi