poncikveannesii Asliiiiiii012301 Hiç düşünmeden Sami güngöre gidin diğer doktorlarıda araştırın forumda bile yazarsanız çıkar o zaman karar verirsinz 😍
Lavinkumsal Asliiiiiii012301 Anadolu hastanesinde Sami güngör e gidiyorum (fethi Hanay, Ayşe baz) gibi bir çok doktora gittim ama en memnun kaldığım Sami hocaydi tavsiye ederim
Miray2323 Şehir hastanesindeki Emre bey medikalpark a geçiyormuş. İki çocuğumun ve ailemdeki bir çok kişinin doktoru kesinlikle gitmeni öneririm..
Hemdem_23 Eğer özelse Sami güngör. Eskiden olsa fethi hanay derdim ama malesef eskisi gibi ilgili değil ve direk maddiyat odaklı.
Hemdem_23 poncikveannesii başıma gelene kadar söyleyenlere inanmıyordum😂 önce giden kuzenlerimde çok iyiydi çünkü
poncikveannesii Hemdem_23 Ben Tunceliden gelip gidiyorum Sami beye hep diyorum hayatımın şansı gerçekten ama kendi hastalrına tek öyle başka doktorun hastalrına ilgili değil😂
Hemdem_23 poncikveannesii ben devlete gidiyorum ama çevremde çok kişi sami beye gitti hâlâ giden var çok memnunlar
incininteyzesi Asliiiiiii012301 canım ben tüp bebek hastasıydım ve şu anda gebeyim Allahın izniyle de medicalpark daki doçent doktor nuri Peker ile devam etmeyi düşünüyorum. Tüm doktorlara muayene olmuş biri olarak gözü kapalı tavsiye ederim kendisini
Tgcycl incininteyzesi yaa inanmıyorum gebe misin çok mutlu oldum ben de nuri beye gidiyorum transfer hazırlığına başladık dun
Asliiiiiii012301 Kızlar Sami beye gittim hiç ama hiç memnun kalmadım ..bebeği renkli ultrasyonda bile göstermedi ..😠😠
SssMk Tunceli’de Elazığ’a mediline hastahanesinde hasan çılgına gidiyorum çok memnunum muhteşem bı doktor gebelik öncesi gebelik tedavisi içinde ona gidiyordum hala ona gidiyorum 23. Haftamdayim