Zhraaltun Kizlar abdullah beye giden varmi aranizda liv de dgum yaptryo die biliyorum da ek olarak ucret icinde olan şeyler nelerdr bilginiz varmi resim oda süslemesi vs varmi
bykarakan burda biri yazmıştı livde doğum yapmış oda süsleme fotoğrafcı hediye etmişler 3bin liraymış
Zhraaltun bykarakan kndi doktrlari icin gecerli de abdullah goymenn ozel muayenesi var dgumlar orda yapiliyo onn icinde gecerlimi acaba
Zhraaltun … Happy_27 merhaba abdullah goymenn hastasiydiniznsanrm dogum yaptnizmi nasil gecti normlmi sezeryanmi
Sevilayilmaz Merhaba bende Abdullah beye gidiyorum bütün hastanelerle anlaşmalı. İstediğiniz hastaneyi secebiliyorsunuz biz önümüzdeki hafta hastaneyi konuşup kararlastiracagiz insallah
Sevilayilmaz Zhraaltun biliyorum aynı doktora gidiyoruz ama biz daha karar vermedik hastaneye o yüzden sordum :) hersey dahil dediğiniz nedir acaba oda süslemesi falan dahil mi yani
Zhraaltun Sevilayilmaz O yok sanirm ya bebegin bakimlari isitme testi vs falan demsti sanrm doktr bi hafta gidicez daha detayli sorcam unutmazsam inşallah 😄