Nazmila1978 Hanımlar ovilasyon adete 14 gün kala olmazmı? Benim bat 6 Eylül, 15 Eylül ovilasyon diye biliyorum, ama happy mom da bir iki güne ovilasyon gerçekleşir diyo, sata 11 gün kaldı aydınlatın beni lütfen 🤨
EceDrn Nazmila1978 canım o herkesin bünyesine göre değişiyor mesela ben adetken ovilasyon geçirdim o şekilde hamile kaldım bebeğim bizim için mucize bebek birliktelik yaşadık eşimle 2 saat sonra adet oldum 4 gün sonrada döllenme olmuş ve hamile kaldım. Polikistikle var bende bu sebeple enteresan oldu biraz. Onu ancak ve ancak düzgün şekilde doktor takibiyle ayarlayabilirsiniz. Kendi başına yakalama zor
Nazendehanim Nazmila1978 ben sırf bu durumdan suphelendigim için ovulasyon testi almıştım adetten 3 gün sonra olduğunu gördüm , değişiyor gerçekten
Nazmila1978 EceDrn bende 14 ü hem uçuk pembemsi akıntı oldu hemde aynı gün inanılmaz cinsel istek oldu o gün farklıydı ben ovilasyon diye düşünüyorum.
EceDrn Nazmila1978 valla takibi inan zor bende polikistikle oldugu için salmıştım yanı takip edemiyorsun çünkü kesinlikle ancak doktor takibi gerek sürekli gidip baktırcak sın VS tesadüfen hamile kaldım yani kornmuyorduk tabiki istiyorduk ama olmaz diye hemen çok üzerine düşmedim 1.5 aylıkken öğrendim hamile olduğumu çok komik şekilde ☺️
Nazmila1978 Nazendehanim size bir sorum daha olacak diğelim ki ovilasyon oldu hamileyim, peki küvette hafif sıcak suya uzanmak bebek oluşumuna zarar verir mi 😟
Nazendehanim Nazmila1978 şöyle anlatayım bildiğim kadarıyla , ovulasyon olduğunda yumurtlamaniz gerçekleşiyor ve ilişki anlamında o günü ve sonraki iki günü özellikle değerlendirmeniz gerekiyor. Yumurtlamaniz olur olmaz gebelik hemen gerçekleşmiyor.10 günde kandaki değeriniz de belli olmaya başlıyor . Eğer bir tedavi maksatlı sıcak suda uzanacaksaniz çok sıkıntı olmaz bence çünkü henüz gebelik oluşmuyor . Ama keyfi yapacaksanız tabi yapmamayı tercih etmeniz daha iyi sanırım 🤷