Şimdi diyeceksiniz ki sezeryan doğum madem neden o kadar bekledi 😂 son güne kadar normal doğum yapacaktım (kişi çekmediği acının pehlivanı olurmuş ya ) çatım müsait bebek baş geliş sorun yok 9 Eylül günü sancım başladı sabahtan ama düzenli değildi sancı geldikçe oturdum yattım geçmesini bekledim sancı geçince ev işi yaptım 9 Eylül akşamı sancılarım sıklaştı iyice hastaneye gitmemek için direndim sancıyı evde çekeyim diye ama dayanamadım gece 12 de hastaneye giriş yaptık açılmam vardı 2 cm neyse damar yolu açıldı nst çekildi yatışım verildi şehir hastanesinde eşim ve annem bekleme salonuna gittiler ben içeriye girdim ay ne göreyim her yerde hamişşş hepsi bağırıyor çağırıyor ben bir korktum öyle böyle değil 😂😂 ebeler hemşireler desen zaten Allahımmm hep azarlıyor kızıyor suratlar 5 karış ona da canım sıkıldı doğum odasında kadının birisi doğuruyor canım çok yanıyor diye bağırıyordu iyice etkilendim çıkış yapmak istiyorum dedim oda eşin imzası olmadan olmaz dedi eşime söyledim eşim yok olmaz dedi 3 sefer gittim eşimin yanına olmaz diye geri gönderdi beni içeriye en sonunda ağlayarak çıktım yapamıyorum nolur götür diye bu sefer. Dayanamadı tamam dedi çıkışı aldık sabah 5 de özele gittik sezeryan için sezeryan doğum gerçekleşti genel anestezi istedim uyandığımda oğlum yanımdaydı çok şükür doğumdan sonra ilk karına bastırınca biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak gibi değil en zoru ilk ayağa kalkmak oldu yanmalar çok fazlaydı çok yürüyemedm ilk gün akşam rahat kalktım ayağa arada yanmalar olsa da ikinci gün daha rahattım sütüm geldi iki gün sonra sık sık emzirdim tabi süt gelsin diye 8 gün oldu bugün iyiyim çok şükür evimin işini bile görecek duruma geldim ❤️❤️