Tubaftma16 Merhaba anneler anne adayları 5 hafta 6 günlük hamileyim yemek yiyemiyorumda pişiremiyorumda sizlerde durum nasıl ?
Mr1517 Tubaftma16 8. Haftaya girdik yemek konusunda yiyemiyorum birşey düzgün su bile içesim yok ağzımın tadıda yok napcam bilmiyorum 🙄
Asil28 Tubaftma16 6+1 iz bizde. Gece mide bulantılarına uyanıyorum, sabahları kalkmak istemiyorum öğürme de yok, tuzla da sadece bulanıyorum . Bel ağrımda var , kasıklarım ara ara ağrıyor . Yemek yiyemiyorum 😔
ecemcee Tubaftma16 6+5im ve inanılmaz mide bulantım var 🤦🏻♀️ Açım ama yiyemiyorum susuyorum ama sudan tiksinmiş durumdayım
Ebruuu1- Canım şu an 22 haftalık hamileyim yaklaşık olarak 19. Haftama kadar ne mutfağa girebildim ne de doğru düzgün yemek yiyebildim umarım senin ki daha erken geçer
Misa34 Mr1517 Aginizda demir tadi varmi sizinde gunumuz ayni. Sudan midem bulaniyo . Yemek yeme konusunuda az az sk sk yiyince yiyebiliroyum
Esra1- 9 dayım bende lakin ne yaşıyorsan aynısını halen yaşıyorum oturup ağladığım gecelerim bile var.. Rabbim tez zaman da geçirsin hepimizin derdini dert de denmez ama iste can da hal kalmıyor takat kalmıyor 🙃🥺
Mr1517 Misa34 var 2. Gebeliğim benim ağız kokusuda oluyor ilerleyen zamanlarda ilaçlardan şuan tek folik asit kullanıyorum. Bende öyle az az anca yoksa kusuyorum kusmasam da midem kaynıyor resmen yiyemiyorum düzgün
Misa34 YenianneAzize yemeden icmeden olmaz . Bebek zayif duser. Aramzda 3 gun var haftamiz ayni . Kendinizi zorlayin biraz bebek icin