Burcusrkn Kızlar 26 haftalığız kızım ters pozisyonda duruyor ayakları çok aşağıda, bana ağrı sızı veriyor, bir de plesenta previa var o da baskı ağırlıktan dolayı ağrı yapabiliyor, sezaryen olacağı kesin zaten ama sizce duruşu değişir mi, erken doğum riskim olduğu için endişelendim biraz böyle olup da bebeğinin pozisyonu düzelen var mı?
dryaras7 Burcusrkn ben de 26 haftalık gebeyim iki gün önce gittim bana da ters duruyor dedi inşaAllah düzelir doğuma kadar 💕💐
xumsai Burcusrkn benim arkadasim benden 1 hafta geride. 26.haftada gittik onunki bas gelisti benimki ters duruyordu.moralim bozulmustu. 34.haftada pozisyon değiştirmiş cok şükür.ama srzaryen olcaksan dert etme.😄
Sibelsamet Evet 30lu haftalarda dönmesi lazım. Ben de burun gittim doktora ters duruş dedi. 31 haftalığız. Ama dönebilir şuan için normal dedi doktor.
Fidashka Bizimkide tersdi simdiye kadar 33+5haftaligiz onumuzdeki hafta kontrol var acaba donmusmudur🙄sezeryan olmak istemiyorum☹️
Burcusrkn Fidashka umarım dönmüştür canım, benimki kesin sezaryen ama hem ayaklar aşağıda hem plasenta aşağıda beni zorluyor 😓
Burcusrkn xumsai evet plesenta aşağıda olduğu için sezaryen olduğu kesin de ağrı yapıyor biraz bu durum, sizinki dönmüş ne güzel 😊 xumsai
Neslihan50 Bende sizdenim 😏 31 haftalığım ve bebegim dönmedi doktor sıkı takip başlıycaz dedi napcagimi şaşırdım ayaklariyla kıssıklarıma çok ağri yapıyo 😩😔 sezeryan olmak istemiyorummm😶
Ozanin_annesi Benimde bacaklari asagidaydi oynattigi zaman aci veriyordu. Bugun kontrole gittim basi asagida duruyirmus artik. Doner merak etmeyin. Bu arada 29+5 im.