Mucizem80 33 haftalık hamileyim kızlar bebeğim için henüz alışverişe yeni başlıyorum anne bebek bakım çantası kullanıp memnun olanların önerilerine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🙏
honeyland Mucizem80 valla ben normal sırt çantası aldım 🙊 kendim zaten minyon tipliyim anne bebek cantası çok kaba dururdu daha kibar normal sırt çantası aldım bende 😊
Elsu26 Mucizem80 civilden Kraftın çantasını aldım tabi henüz kullanmadım ama içi baya geniş altından fermuarı var kumaşı çok güzel 200 TL’ye aldım inşallah memnun kalırım 😊
bahtnurr1 Mucizem80 Tommybaby Adela Lüx Anne Bebek Bakım Malzeme Sırt Çantası Ya link atamıyorum ama Hepsiburada da bundan aldım memnunum baya geniş içerisi , su geçirmez deri zaten dışı
Mucizem80 honeyland Bende kaba duranlardan hoşlanmıyorum minyon değilim ama kötü durduğunu düşünüyorum 🤭
Mucizem80 Elsu26 hangi modeli acaba benimde baktığım var bı tane civilde kraft violet diye geçiyor hoşuma gidiyor aslında o fiyatı 159 TL benim baktığımin
Mucizem80 Elsu26 fiyat 250 olmuş onunda 🤭 onu incelemedim bı görmem lazım yakından karşılaştıralım benim baktığımda 😉
rgk Mucizem80 ben kullanmadım henüz ama mağazada filan çok bakıp fisher price aldım. yarısına kadar açılabiliyor bu beni kullanm acısından cezbetti. bazıları sadece üstten açılıyor bu yüzden içinde bi şeyler bulmak zor.
Ozlem1995 Mucizem80 iki hafta önce e bebekte 100 TL üzerine çantalar 35 TL’ye düşüyordu bende e bebekten almış oldum bu sekilde. Biraz küçük gibi ama çok şık inşallah iş görür ☺️
Prensesiminyolculugu Mucizem80 bende yoykonunkini aldım çok güzel kalitesi daha kullanmadım ama içi geniş kullanışlı duruyor baya
Prensesiminyolculugu Mucizem80 niye canım çok güzel duruşu canlı daha da güzel ben özellikle bu rengine bayılarak aldım 😅 [https://www.hepsiburada.com/yoykodeluxeannebebekbakimsirtcantasiyesil-p-HBV00000SYQHS?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail](https://)
Mrymgn Mucizem80 Ben Trendyoldan bu çantayı almıştım daha kullanmadım ama kullanışlı bir çok bölmesi var.😊
Cinarinannesiiiii Mrymgn bende alicam trendyoldan ama yorumlara bakınca kararsız kaldım yok küllük gibi kokuyor yok sigara gibi kokuyor yıkadım geçmedi falan dediler hangi satıcıdan aldınız acaba içinde koku varmiydi