Gamzeozturk16 Canım anneler hamileyken covid aşısı oldunuz mu? Olduysanız kacıncı haftanızda oldunuz? Herhangi bir yan etki oldu mu? Cevaplarsanız çoook mutlu olurum🙏🏽🧡
Lyll Gamzeozturk16 12+2 yim şu an doktorum şu an önermiyorum ama yine de sen bilirsin diyince korktum olmak istemedim ama 16. Haftadan sonra olcam mutlaka
Gamzeozturk16 Lyll bende son hamile vakalarından sonra aşırı tedirgin olmaya başladım suan 22 haftalıgım sanırım olacagım
Lyll Gamzeozturk16 aynen öyle çok fazla ölüm oluyo artık özellikle hamileler ya da hamileyim diye algıda seçicilik mi oldu bilmiyorum
MelekAlyaM Ben 2 saat önce ilk dozumu oldum 19 haftalık hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım doktorum kesınlıkle ol dedıgı ıcın oldum
Gamzeozturk16 MelekAlyaM Sağlıkla kucagınıza alın inşallah benim doktorum başta önermiyordu ama son hamile vakalarından etkilendiğimi söyledim artık olmakta fayda var dedi
Yaseminkosemen Bende 36+6 da oldum 3 gün oldu aşıdan sonraki gün kol ağrısı hariç hiç birşey yaşamadım çok şükür doktorum kesinlikle olmam konusunda çok ısrarcıydı