Gulsahdmr 3-4 gündür boğazlarım çok kötü ve öksürüyorum , hamileyim duocid kullanan var mı ? Acil yardım
Aslielis Gulsahdmr Bende dün gittim aynı şikayet için geniz akıntısı dedi banada hamilelikle kullanılan antibiyotik verdi sende bi görün canım doktora
Aslielis Gulsahdmr Largopeni verdi özellikle eczacıyada sordum kullanılır dedi sadece burun sipreyi kullanmayın dedi
Lyll Gulsahdmr evetbenavukatiyim valla ismini hatırlamıyorum dişim için kullanmıştım çok ağrım vardı günde 3 tane alıyordum diş doktorum vermişti hamile olduğumu bilmiyordum 5. Haftam da düşük yaptım kadın doğum doktorum antibiyotikten dedi şimdi korkudan bi ağrım olsun hiç bir ilacı kullanamıyorum, siz yine de doktorunuza danışın mutlaka doktor kontrolü dışında kesinlikle kullanmayın
Pirayeada Lyll hamileler için ayrı grup antibiyotik var gün de 3 tane çok zaten ayrıca enfeksiyon Oldum binlik kullandım çok şükür iyiyim doktor zararlı bişey vermez hamile olduğunuzu bilseydi başka antibiyotik verirdi
Lyll Pirayeada aynen muhtemelen öyle olurdu da işte böyle kötü bir tecrübe edindim maalesef bu yüzden ilaç kullanırken kırk kez düşünüyorum artık
Aslielis evetbenavukatiyim Bende antibiyotik kullanıyorum ama yinede tedirginim canım ya ilk defa hamileyken hasta oluyorum kontrole gittiğimde ilaçlarımıda götürcem ne olur ne olmaz diye