uzlet Selam kızlar çok şükür yolun yarısını çoktan geçtik ne durumdasınız kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
sukufee01 uzlet 25 hafta 🌸 geçen tartıldım. 7 kilo almişim. Bu ay 25 kontrol var bakalım. 10 kg almişimdir. tahminimce 🤦🏻♀️
MinikMucizeninAnnesi 24+2 5kg aldım zaten azıcık kilolu hamile kalmıştım umarım 8/9 kg ile tamamlarım 😀
uzlet sukufee01 Ay bende 7 almışım ya son haftalarda zaten birden almaya başladım nasıl önünü alcam bilmiyorum daha 3 ay var düşünemiyorum yani 😃
AlyaEkmen_ uzlet 23.haftadayiz 🙈 katılabilir miyiz aranıza 2 kg almışım bakalım kaç kilo ile kapaticam 😂
evetbenavukatiyim uzlet Aman ya veririz nolcak 😂 Zaten hastaneden eve gidene kadar beş kilo gidiyo diyorlar
uzlet evetbenavukatiyim Yok ya o bünyeden bünyeye çok değişir kimisi kiloları veremiyor kimisi de doğumdan sonra çöp gibi oluyor yani herkeste farklı 😊
Sennaaaa 24 haftalığım 6 kilo almışım doktor 1 kilo fazlan var dedi ama ben son aylarda her hafta çifter kilo alırım 🤦🏻♀️ neyse sağlıklı olsunlarda emzirdikce veririz inşallah kiloları