evetbenavukatiyim Özellikle istediğim bir tarih var o tarihte tam 38+3 oluyorum . Doktorum kabul eder mi sizce söylesem
AseLenaMom evetbenavukatiyim Ben 37.haftamı dolduruyorum şehadet hanım bana hala tarih vermedi 😃😃 her hafta bir tarih vermesini bekliyorum ama maalesef 🤷🏻♀️
evetbenavukatiyim Merveee34 Evet özel ama doktor ne der bilemedim , ona ben karar veririm sen karışma falan derse
Merveee34 evetbenavukatiyim öyle diyeceğini sanmam canım . Sonuçta seçtiğin tarih sezaryen haftası . Daha erken olsa kabul etmeyebilir . Ama haftan baya oluyor
bebissveannesi evetbenavukatiyim iki bebeğimde de 38. Haftadan sonra tarih seçimini bana bırakmıştı doktorum ikisi de farklı doktordu☺️
AseLenaMom evetbenavukatiyim Aynen eşim görevde ona net tarih söylemem gerekiyor ama şehadet hanım net tarih vermediği için her hafta sinirleniyorum eve boş geri dönüyorum pzt yine kontrolüm var ozmaan inşallah söyler yani
Doga_77 evetbenavukatiyim benimde 38+3 te doğumum olacak☺️ eğer doktorunun o gün bi yoğunluğu yoksa sorun çıkaracağını sanmıyorum☺️ hayırlı doğumların olsun
AseLenaMom evetbenavukatiyim Yaaa evet en azından denk gelirdik iyi olurdu 🙄 😅 seninle foto çekilip buraya paylaşmak istiyorum 😂😂
aslanreis evetbenavukatiyim benim 38+2 sezaryen günüm doktorum verdi normal zamanı zaten 1yada 2 günden bişey demez kabul eder bence doktorunuz