Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz evet genelde 3-4 ay oneriliyormus bu iğne baya etkili bı iğneymis . Artık vurulmakta koymuyordur buna da şükür diye koşa koşa gidiyorsundur iğneye 😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 valla ignenin girdigini bile hisseetmiyorum ayy 🤣hatta dun vuruldum esime diyorum bu hemsire igneye vurmuyo bana acimiyol bi gittigimde soracam diye 🤣🤣ama popomu bi gorsen mos mor🤣 Buna sukur yaa saglikli olsunlarda🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz ay ne güzel eli hafif demek ki benim de sağlık ocağındaki hemşire aynı öyle iğnenin ne girdiği belli ne çıktığı belli ama bugün devlet Hastanesi’nde vurulmak zorunda kaldım aldı bir dürttü resmen sedyede zipladim sinir oldum 🤦 amiiin inşallah ikiside sağlıkla doğsun 🙏🙏
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 🙈🙈yaaa cok sukur iyi gidiyooooo hafif migde bulantili🧿🥰🥰 Sen napiyosun asil heyecan varmi yarin kan icin🤩🤩
Nurciv Elbet-birgun-kavusacagiz canim Kac haftalikken gördün? Caninla ultrasonlami bakildi karindanmi? Bugün 4+5 im Bende doktor gel dedi Ama cok erken gibime geliyor
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurciv evet canm karindan goruldu 4+6 gunlukken gorduk Beta degeriniz kac ti en son
Nurciv Elbet-birgun-kavusacagiz gercekten mi ay insallah Bende görürüm. Cumartesi günü 792,19 civariydi pazartesi 1400 bugünde biraz daha yükselmis olmasi lazim. Ne dersin 🙈😍
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz Yaa başlıyor demek ki artık mide bulantısı minnoslarin 🧿😍 iyi olsunlarda bulantı geçer . Bı daha ki kontrol ne zaman 😊Ayy çok heyecanlıyım sanki adet olacakmisim gibi çok tatlı karın ağrım oluyor ara ara o korkutuyor sadece 🙏😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurciv yukselmistir canm insallah🥰benim beta 5 binlerdeydi karindan daha rahat gorunuyo beta yuksk olunca insallah gorursun sende🤩 5+2 yim cok sukur 🤰🧿
Nurciv Elbet-birgun-kavusacagiz Masallah Canim biliyorum seni Rabbim saglikla kucagina versin. Uzun özlem bekleyisten sonra verilen ödül gibi minnoslar😍 ikiz olabilirmi sende?
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurciv amin canm insallah butun bekleyenler saglikla kucaklasin insallah🤩 Evet canm ikiz cok sukur rabbime 🤲🤲🥰🥰
Nurciv Elbet-birgun-kavusacagiz ay masallahh nazar degmesin kuzum insallah benimde ikizim olur😃 cok seviyorum cogul gebelikleri. Yas 33 suan benim tek tek dogurmak bu satten sonra zor gibi geliyor ikiser ücer tane olsa ne güzel olur saglikla 😃😍
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutluanne1 ayyy minişin seninle insallah yarin ben burdayim diyecek🤩🤩 insallah canm vallahi saglikli olsunlarda ragziyim bulantiya falan.. ayin 2 sinde kalp icin gidecez allahin izniyle onuda guzelce atlatirsak oh cekicem 🤲🤲🥰🥰
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz Ayy inşallah canım çok amin inşallah 🙏 seninde az kalmış kontrol . İnşallah ikisininde pıt pıt atan kalplerini duyarsın 🙏😍
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz Aynen doğuma kadar duaya devamke 😂😂 sonra happy kids e geçeriz inşallah 🙏😢😍
Umutluanne1 Elbet-birgun-kavusacagiz canım sen devlette mi verdin kan tahlili ne zaman çıktı sonuç kan tahlili
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurciv amin canm allah razi olsun 🥰 bizimde tedaviyle oldu insallah sagliklada kucagimiza almak nasip olur🤲 Rabbim seninde gonlundekini versin insallah🤩🤩