7 ve 12 haftalar arasi bende kahvrengi ve cok acik pembemsi lekelenmeler yasadim ilk gebeligim oldugu icin cok korkmustum dusuk olacak diye bizi cahillik oldurur diye bir soz varya gercekten oyle stresten daha kotu olabilirdi hersey ama doktorumdan Allah razi olsun beni bilinclendirdi … ilk haftalarda yerlesme kanamasi olabilirmis progestan kullandim ve hersey duzeldi cok sukur 33+5 iz suan cok sukur hersey yolunda lutfen stres yapip kendinizi bebeginizide uzmeyin… Doktorum oyle guzel birsey dediki bana sizinlede paylasmak istiyorum … kadin rahmini Allah oyle guzel yaratmiski dedi dollenen yumurta eger sagliksiz ise isterse hic kanamaniz olmasn rahim duvari onu kabul etmiyor ve onu disari atiyor bizde buna dusuk diyoruz .. eger saglikli ise isterse saril saril kanlar aksin o kese rahim duvarina tutunur Allahin hikmeti iste … Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ne olursa olsun pozitif olun hep…. sizin her hissatiyinizi bebeginizde hissediyor o sekilde dusunun ona gore piskolojinizi konrol edin … 🤲🤲🤲🙂