Sevilss mercanmeb ince tülden diktir perdecide falan ben yıkadım kaçan olmadı ama kaçarsada Allah kerim ne diyim 😄
Gizemmm12 mercanmeb File almanıza gerek yok bence evinizde yazma vardır onun içine doldurun bağlayıp atın makinaya
mercanmeb sessiz_oyuncu bugün çarşıya çıkıcam da nerelerde satılıyor ondan ona göre alayım dedim. Acaba şu iç çamaşırcılarda var mıdır
sessiz_oyuncu mercanmeb yok canım çocuk kıyafetleri satan mağazadan almıştm ben. Büyük mağazalar oluyor işte kıyafet bebek şampuanı bebek arabası herşeyi satan biyerdn aldm.
mercanmeb Sevilss tüh ya 😂 ilk defa yıkıyorum bir de hevesliyim görmen lazım 😂 eğer bir tanesi bile kaybolursa oturur ağlarım
mercanmeb Gizemmm12 lentil Ayss7 Sevilss https://imgyukle.com/i/M0I7x Kızlar bakar mısınız bu tarz Havlu filesinde yıkasam nasıl olur sizce
Sehnur mercanmeb ben yıkadım 9 kiloluk çamaşır makinesinde çocuğun kıyafetleri yarısını anca doldurdu sıkıntısız çıktılar makineden zaten kısa program attım ön yıkamalı bi sorun olmadı minnak minnak onları asmak ütülemek çok eğlenceli oldu 😂
Nayhan Ben bir yastık kılıfının içine koyup yıkadım. File ile aynı mantık bence. İçine küçük parçaları koyup ucuna düğüm attım. Hiç kaybolan parçam olmadı
Nayhan mercanmeb ben anneme sordum nasıl yapayım diye o tarif etti. Aslında file ile aynı mantık sonuçta su geçiren kumaş file de bağlama ipi olan bir kumaş parçası 😊
mercanmeb Nayhan annem de ince eşarbına koy düğüm at yıka diyor ama bilemedim. Eğer bugün bulamazsam son çarem bu olacak