Deletedmom93284 Bugün 6+2 olduk geçen hafta ilk kez doktor kontrolüne gittik test istedi bir sürü bazıları hemen çıktı 2 tanesi 1 haftada çıkar dediler bu 1 haftada çıkan test nedir sözde özel yahu daha ne testi olduğunu açıklamadılar 🥺
Hilal-95 Deletedmom93284 gebeliğin basında rutin olrak antikor testi felanda istiyor doktorlar geçirdiğin yada herhangi bi aktif hastalığın varmı diye bakıyorlar normal ben sürekli yaptırıyorum kedim olduğu için toksoplazma kızamık felan bakıyor bağışıklığın varmı diye
ikiprensesannesiii Deletedmom93284 özel de olsa bazı testleri dışarı gönderiyorlar kendileri yapmıyorlar. Bu da öyle bir testtir mıhtemelen
ZZeynepP1903 Ne testıymıs kı canım onlar o haftalarda hıc test yaptırmadım doktorumda bısey söylemedı ama bilemiyorum 🤷🏻♀️ Ilerleyen haftalarda bi kan testı ıstedı herseye bakmak ıcın o kadar sadece
Deletedmom93284 ZZeynepP1903 bende bilemedim inanın bilgide vermiyorlar bu güm doktora sorarım artık🥺
ZZeynepP1903 Deletedmom93284 üzülme belkide gereken seylerdir sor için rahatlasın bazı doktorlar erkenden de ısteyebilir kötü düşünme 🤗
Hilal-95 Deletedmom93284 hastane laboratuvarlarına göre değişir o kuzum benm hemen cıkıyor ama farklıda olablr yapılması iyi bence testlerin inşallah güzel gelirler