Doğum yapalı bugyn 4.gunum kızlar anca yazma firsatum oldu ☺️
40 haftalık olduğum gün kontrole gttm ve o gün dogym yapmayı kendim istedim. Çünkü bebegm doğum kanalına girmemjsti,ağrım açım suyym acilmam nisanim hcbir doğum belirtim olmadı
Kendimce her türlü sezaryan olacağımı düşündüğüm için bir hafta daha beklemek istemedim hemen oğlumu kucağıma almak istedim
Smdi diyorum ki iyuki sezaryan olmuşum :) Herkeste farklıdır tabiki ama ben belden aşağımi uyusturdum herşeyi hssettim acı dışında çok güzel bir digumum oldu zten üç saniye içinde cikiverdi oğlum 😂😂😂hatta ne çabuk çıktı bu kadar mıydı dokuz aydır dert ettgim şey dedim 😂😂😂😂
Altısaat boyunca yatırdılar ztsn sonra yürüyüş yaptırdılar o an kalkmak çok zor oluyor ama hiç düşünmeden kalkmak için cabalayin o ilk yuruyysy yapamazsınız inanın sonra kalkmak yürümek ölüm gbi gelecek üç dört adım atın dinlenen yarim saat sinra tkrar kalkın yürüyün böyle böyle devam edin
Allah’ıma bin şükür hiç yatmadım acılarım az az oldu şuan dördüncü günüm ve hiç ağrım açım yk çok az az arada geliyor ama tbiki o kadarcik olacak 😂😂 iyiki komple bayılmamisim diyorum yoksa bütün acılarım bir anda gelecekti vücuduma ve inanın o hepsinden daha berbat bseydir
Allahm herkesi bebeğini sagsalm kucagina almayı nasip etsin 🙏😌💙