Aycaaa571 Fundamomm yoğurt suyu çok iyi geliyor yoğurdun suyunu süzüp sabah ve akşam aç karnına iç bağırsaklarını çalıştırdığını anlarsın ama sonra aralıklı olarak iç
Yagmur00 Fundamomm kaysı ye erık ye canım uzum hoşavi ic canım bendeu oluyordum doktor ılac yazmak istedi ben kabul etmedim sewmiyorum ilacı dıger lerını zor iciyorum doktor yap bunları dedi yapıyorum cok sukur sıkıntım yok
Ergvn Kullandıgın demir ilacı yapıyor olabilir. Ben başlayınca demire kabızlık yasadım. Değiştirdim ilacı ve geçti hemen.
Fundamomm Ergvn Ben henüz ilaç kullanmıyorum daha hiç doktora gitmedim gebeliğim kan ile takipde nasipse Çarşamba günü gideceğim. Kabızlık bende hep var canım 🥴
Sumeyyems Aç karna incir. ama arkadaşın dediği gibi kan ilacı yapıyor. gneferon benim tüm sorunumu çözmüştü.
Hilal-95 Fundamomm kuru siyah erik yiyeblırsın kuzum 3 4 tane inanılmaz iyi gelıryor üzerinede su iç bol bol faydasını görürsün
Demojna Fundamomm kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ceviz ve hurma tüketin. Cevizde sınır yok ama hurmada haftanıza göre çok abartmadan günde 3 filan yeterli