Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah bian önce geçer ne zaman başladı? Kaç gündür devam ediyo? ben 16. Haftamda aynı sorunu yaşadım miyomlar büyümüş ve şimdi 20 oldum hala büyüyo hızla. Ağrını o kadar iyi anlıyorum ki aşırı zor uyutmaz yürütmez yatırmaz oturtmaz 😔 allahım bian önce iyileştirsin geçene kadar da dayanma gücü versin. Ben acile gittim şehir dışındayken başlamıştı sancım doktor hemen açılmayı falan kontrol etti yoktu. Parol ve progestan yazdı. Zaten başka ağrı kesici yasak ki parol beni asla etkilemez. Kendi doktorum parol kullanma progestan kullan dedi. Sabah akşam fitil şeklinde alttan progestan kullandım. Tabi sancılarım geçmeyince günde maksimum 3 tane parol alabilirsin sabah akşam yatarken dedi. Sıcak tuttum sürekli ki hava 37 40 derece arasıydı ben ayağımda çorap uzun kalın pijamayla gezdim o süreçte hep çünkü asla üşütmemek gerekiyor. Sürekli su içtim günde 5 litreye yakın su içmemi söyledi doktorum. Yürümek bile yasak dedi sadece yatacaksın bol bol istirahat iş yapmayacaksın eğilip kalkmayacaksın dedi. Yaklaşık 5-6 gün çektim şimdi iyiyim çok şükür ama bebiş büyüdükçe miyom da büyüdükçe baskı olacak ara ara böyle sancılar olabilir dedi. Sancı döneminde gece de uyuyamadığım için sürekli araştırdım ama Yapacak pek bi şey yok. İlaç için de doktoruna sormadan asla kullanma. Doktorun ne diyosa onu uygula. Allah bian önce geçirsin sancılarını. Çok uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim çünkü o zaman ben böyle detaylı şeyler çok aradım.