aysegul_01 KemalFatosPolat daha yeni içtim içmeden önce aşırı kötüydüm ictim biraz faydasını gördüm geçti gibi ama yine başlıyor yanma eşinin kuzeni doktor ona sorduk çocuk saç cikartiyomus onun için oluyormuş bu yanma 😢
aysegul_01 KemalFatosPolat 4-9 aylar arasında bu yanmalar başlıyormuş zaten bende 6. Ayda başladı çok rahatsız edici bisey ama çocugun saçı çıktığı için yanıyormuş öyle dediler
Mseyyide Gavisco bana faydalı oldu hatta şimdi içtim yattım 33+3 haftaligim ne zaman midem yansa içiyorum 1 hafta oldu bitmek üzere yine aldiricam içer içmez fayda veriyor tavsiye ediyorum 💙👪😁😊
aysegul_01 Mseyyide faydası var ama şimdi yine yanmaya başlıyor bundan sonra hep böyle mi olucak acaba
Mseyyide aysegul_01 Yastığını yüksek tut inan benimde şuan öyle yatmadan su içme o da ağzına gelir sürekli
aysegul_01 Mseyyide peki tesekkur ederim inşallah uyuyabilirim ıyi geceler sizede allah yardımcımız olsun
Elvincagan aysegul_01 yedikleriné cok dikkat et acı baharatlı tüketme birde acidpass önerimdir dahà etkili