MehtapFurkan52 Folik asit kullanımı 12 haftaya kadar olduğunu belirttiler bana. 20. Haftaligima kadar devam ettim. Bir sıkıntı olan oldu mu veya olur mu ?
Feyzaveannesi MehtapFurkan52 12.haftamda doktorum kesmişti. Yerine başka ilaçlar vermişti. Sizin doktorunuz niye kesmedi ?
AseLenaMom MehtapFurkan52 Ben DioFol kullandım 60 tablet zaten içerisinde 2 ay kullandım sonrasında 1 ay VitaMom kullandım 4.ayımdan itibaren düzenli olarak decavit kullandım 37.haftamı dolduruyorum şuanda doğumuma kadarda kullanmaya devam edicem 🤷🏻♀️ Her doktorun gebelik izleme şekli farklı benimkisi bu şekildeydi ☺️
Maece MehtapFurkan52 Merhaba. Ben 34. Haftadayım ve hala kullanıyorum.içerisinde vitamin olsn folik asitlerden kullanıyorum(Elevit) başından beri ve doktorum hamileliğim boyunca kullanmamı istedi. Zararı olmaz ,korkma
momiesbabies MehtapFurkan52 hayır canım ben hala içiyorum , sadece ilk 3 ay folik asit tek içtim, sonra karışık hap verdi doktorum balık yağı, vitaminler, folik asit vs var içinde ama aynı gramı öncekiyle. yeterki 4 mg dan fazla içmeyin
MehtapFurkan52 Feyzaveannesi benim yara olcak derecede kaşıntım vardı İstanbul’da ki doktorum hiçbir şey kullanmam izin vermemişti. Sonra şehir değişikliği yaptım dün iğneye gittim bana hemşire neden 12 haftada kesmedin dedin kan ilacı vitamine geçmen gerekiyordu dedi. Hafta sonuda girince araya yeni kadın doğum doktoruma gidemedim
MehtapFurkan52 AseLenaMom teşekkür ederim 🙏 kullanılmaz vs diyip beni bir korkttu sağlık ocağı hemşiresi. Bende yoğun bir kaşıntı vardı o yüzden doktorum bişey vermeyi tavsiye etmemiştim
AseLenaMom MehtapFurkan52 İlk 3 ay önemli folik asit sadece devamında farklı vitaminler yani bebeğin alması gereken vitaminleri kullanmam gerektiğini söyledi doktorum
Feyzaveannesi MehtapFurkan52 Aynen gyneferon ve decavite geç dedi doktorum. Bi zararı olmaz ama sen yine de danış doktoruna
Maece MehtapFurkan52 Hangi marka? Bir de ben folik asitin yanında demir ilacı filan da kullanıyorum. Doktorunuza en kısa sürede danışın bence🌺