Merhaba herkese o kadar çok bekledim ki buraya kendi hikayemi yazmayıı🥰
13 eylülde 38.haftamda çatı muayenesine doktoruma gittim deli gibi normal doğum istiyordum ve hiç aklımdan sezeryan gecirmiyodum. Fakat çatı muayenmde (Nolur çatı muayenesinden korkmayın herkesin hikayesi acı eşiği farklı ama hissetmedim bile doktorumun elini) çatı kemiğimin yamuk olduğunu bebeğimin normal doğumda vakumla çekilebilmesi gerektigini öğrendim. Bebegim 3600kg dı ve hic direnmeden 1 gün sonrasına sezeryan randevusu aldım. İlk doğumum ilk dikişim ilk doğumhane maceram başladı🤣🤣
Sabah hastaneye yatışım yapıldı ve saat 9da ameliyathaneye alındım anestezi doktoru geldi bilgilendirdi ve saniyeler icerisinde spinal uyuşma gerceklesti. Birebir yapılan herseyi her işlemi hissettim fakat acı hic yolktu ve saat 09.46 da bebeğimin ağlama sesiyle tüm kaygım ve korkularım yerini mutluluk ve şans gözyaşına bıraktı😭
Bebeğim 49 cm 3900kg doğdu cok sükür en özeliniz nedir derseniz evet o anmış getirip boynuma bir koydular ki ben bu hissi duygu evvelinde görmedim🥲
Sezeryandan 4 saat sonra uyuşmam gecti ve yürümeye basladım en acılı ve sıkıntılı tarafı bu cok oturmak cok yatmak asla iyi gelmiyor acısa da yürüyeceksin hic kaçarı yok. Refakatcim eşimdi tüm gece fosur fosur uyudu yavruma kalkıp kendim baktım col sükür o kadar iyi hissettim kendimi. Sezeryandan korkanlara asıl korkmanız gereken şey süt düğümlenmesiymiş 2 gündür yaşadıklarımı anlatamam bu konuda. Şimdi uyandı meleğim emzirdim ve uyuyor mışıl mışıl rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ben artık mezunum happykids beni bekleerrr🥳🥳