Eda-5807 Dün geceden berı karnım aşırı sert ve ne yaparsam yapayım gecmıyor bebek bır tarafa toplanıyor öyle kalıyor dün geceden berı hareket etmedı bile ve ne yapmam gerektıgını bilmıyorum acile gıtmem gereklımı yoksa bunlar normalmi
Dilekcnkn Eda-5807 hAreket etmediyse eğer tabikide git veya ılık bir duş al tatlı birşeyler yiyip soluna 1 saat yat baktın hala hareket yok hastahaneye git hemen
cidolila Eda-5807 merhaba yeri daraldıgı için olabilir en son ne zaman kontrole gittiniz kanala girmiş mi bebişiniz
Eda-5807 Dilekcnkn tabiki denerım gece aklıma Hersey geldı sureklı uyanıyprum karnım sert bır yerde toplanmış hareket etmıyor ılk hamılelıgım ınsan endıselenıyor
Dilekcnkn Eda-5807 Valla benim 3. Ama tecrübe olduğu halde endişeleniyorum zaman eski zaman değil diğerlerinde hiç böyle değildim şimdi diken üstündeyim adeta allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah
Eda-5807 cidolila Perşembe gıttım hersey gayet güzel dedı nstde sancım çıkmadı soyledım toplanma oluyor sertlesıyor dedım tamam dedı çatı muanesi yaptı açılman yok dedı kanala gırıp gırmedıgını sormadım
cidolila cidolila aynı haftadayız ben gittiğimde kanala girmiş hazırlıklı ol dedi doktor Çatı muayenesi 37+6 da yapacak açıklık varsa doğum başlayacak benimde toparlanmam olmaya başladı bende kanala girdiği için diye düşünüyorum daha önceden yoktu
Eda-5807 Dilekcnkn amin insallah hala devam ederse bugün doktora gıderım suanda bıle çok sert duruyor agrı falanda yok toplanıyor sadece
Eda-5807 cidolila yanı olabılır suan ilk defa dün aksamdan berı karnım çok sert gece uyanıyprum hala aynı ne yaptıysam olmadı suan bıle çok sert artık gecmesse gıdıcem acıle