teachervera DerinMavii Ben almadım ablam almıştı oğluma çok gereksiz bence oğlum 1 ys da 2 defa yattı içinde
Matmazel_ Dolap ya da gardrops uygulamasından alın . zaten uzun süre kullanılmıyor kızssa eğer bende satabilirim size
greybrde teachervera ben küçük gezen park beşik aldım o yüzden babyneste gerek duymadım ama olmayanlar için bence gerekli yani oturma odasında geçiyor vaktimiz sürekli yanımızda babynestte yatar diğer türlü sürekli odaya beşiğe git gel saçma olur
Polyannaa123 DerinMavii istersen şoka gidip kasiyere bir sor başka mağazalarda varsa getiriyorlar. Ben çoğu bimde hala görüyorum babynest bimdeki kasiyerede sorabilirsin depoda falan oluyor bazen
DerinMavii Polyannaa123 tamam canim çok sağol olmadı beşik satılan yerlerden alırım artık kesin vardır orda cunku tek beşik eksik birde böyle bisey alayım diyorum işte 0
iremcannn1907 DerinMavii ben BİM’den aldım canım. Çokta güzel. Eğer doğumuna daha varsa marketler takip et.
leylasmomm DerinMavii ben ilk başta instagramdan ladyydesing sayfasından sipariş verilmiştim 2 ayda göndermedi kadın yok çocuğum hasta yok kargo karışmış yok kumaş elimde kalmadı falan diye🤦🏻♀️ kadından kavga dövüş paramı aldıktan sonra instagram alışverişine tövbe etmiştim taa ki arkadaşım tasarımcı anne sayfasına babynest yaptırana kadar😂 onunkini görünce ben de tasarimci_annee sayfasından yaptırdım 10 günde geldi aşırı güzel çok memnunum yıkadım ütüledim hiçbir şey de olmadı https://imgyukle.com/i/M9OhS