Bsra_bhsi Kizlar diş ağrısıni kaçıncı haftada çektiniz ben 13+3um şuan ağrıdan yatamiyorum evde karanfil falan da yok napicam bilmiyorum gitsem çekerler mi onu da bilmiyorum çocuktan dolayı mi anlamadım ama çok canım yanıyor 😔😔😔
Pati Bsra_bhsi canim ilk 3 ay dis cekimi olmuyor bebek riske girmesin diye.Antibiyotik verirler sadece.Benimde agrimisti genel anlamda her hamile bunu yasiyor.Ben dr gitmedim.tuzlu sirkeli sulu gargara yaptim oyle gecti.Sabirlar versin Allah
handenur__ Bsra_bhsi ezcanede aktarlar da naneli diş ağrısı için sıvı tüpte ilaçlar var hem uyuşturuyor iyi gelir canm yutmuyorsun bı zararı olmaz
Hulyaaaa Bsra_bhsi bir haftadır ölüyorum resmen 31 haftaligim naptiysam geçmedi antibiyorik bile ise yaramadı
Bsra_bhsi Hulyaaaa Benim bugün başladı valla ama bu saat olmuş devam ediyor hala özel diş Hastanesi’ne gitmiş sormuş bakalım doktor 10 da gelecekmiş biz sizi ararız demişler bı soralım insALLAH bı sıkıntı olmadan çekerler öyle bişey ki hangisi agiriyor secemiyorum hepsine vuruyor 😔😔😔