Tazemomyyy 39+5 teyim dün nişanım geldi 6 saattir düzenli sancım var 5 dk da bir ama öyle aşırı acıtmıyor adet sancısı gibi sizce doğuruyor muyum
GKP22 Tazemomyyy doğumunuz başlamış ALLAH yardımcınız olsun sancınız çok şiddetli olacak diye birşey yok benimde öyleydi bu doğum sancısı olamaz diye gitmiştim
busrasahinn Tazemomyyy 5 dk bire düştüyse ve duzenliyse doktora gidebilirsiniz ben gittiğimde 3 dk birdi
Dilaraeslem Tazemomyyy muhtemelen başladı zaten nişan da gelmiş nişandan 5 saat sonra doğumu doğum sancılarını beklemek gerekiyor diyorlar
kubrakkkk Ben de 40+1 haftadayım akşamdan beri ağrı vardı ama ne olduğunu bilmediğim bir durum olduğu için üstünde durmadım. Gece yarısı sıklaştı şu an 7 dk da bir sancı giriyor not alıyorum saatleri. Sürekli tuvalete gidiyorum bir de sizde de oluyor mu
Tazemomyyy kubrakkkk evet sık tuvalete gidiyorum. Adet sancısı gibi ağrılarım var adet sancısından bi tık daha kötü ama dayanılmayacak gibi değil
Tazemomyyy GKP22 sabah 5 te gittik 1 cm açılmam vardı ister yatış verelim ister eve gelin dediler eve geldik
busrasahinn Tazemomyyy bol bol hareket et canım çömelip kalk sık sık merdiven varsa in çık yürüyüş yap birde sıcak duş al ilik değil sıcak tüm kasların gevsesin benim ilk dogumumu sicak duş tetiklemisti