nur_bekir 34+5 haftalık hamileyim 2 gebeliğim son zamanlarda nefes darlığı çekiyorum yasayan oldu mu boyle nefes darlığı
QOH nur_bekir dün nefes darlığından bayılıyordum,gözlerim karardı ve tansiyonum düştü.Evin içinde annem ve eşim ne yapacağını bilemedi baya da uzun sürdü,nefes darlığım hiç bu kadar ileri gitmemişti 38+2′yim.
Dilaraeslem nur_bekir hamileliğimin başında çarpıntım vardı vücutta artan kan hacmine bağlı çarpıntı da bende nefes darlığı yapıyordu sonunda da karnım büyüdü nefes borusuna ciğerlere baskı yapıyor nefes alamıyorum hep yarım yarım. Ufacık merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Yeterli oksijeni vücudum almadığı iÇin hep baş ağrısı yaşadım mesela 😣
Milkshakee nur_bekir 36.haftama giricem yaklaşık 1 ayı geçti bende aynıyım kan ilacını günde 2 ye çıkarınca biraz hafifledi ama hala var tabiki
minnakannesi1 Uyumsuzzz astım hastası biri olarak söylüyorum yüksek yastık ile uyuyun odanızda camlar açık kalsın bende faydası oluyor.. geçmiş olsun
Sehnur Uyumsuzzz sırt üstü nasıl yatıyorsunuz ben 4 aylık olduktan sonra sırt üstü yatamamaya başladım yattığım gibi nefesim kesiliyor Beş dakika öyle yatsam hık diye gidiveririm 😂
nur_bekir minnakannesi1 bunu bi denicem cam hep açık yatiyirum ama yastığımi yükseltmeyi denemedim tesekkur ederim
nur_bekir QOH dun bende öyle oldum eşim korktu ne oluyor dedi pazartesiye randevu aldım hemen gidicem
nur_bekir Seymaec 30. Haftada başladı ama bu kadar sık olmuyordu gunluk yaşantımı zorlaştırıyor 4 yasında oğlum var onunla bile oynayamaz oldum